24 / 04 / 2024

dumankaya holding ciro beklentisi

dumankaya holding ciro beklentisi

İnşaat sektörünün öne çıkan oyuncularından Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yılın ilk 9 ayında 802 konut sattıklarını açıkladı.Uğur Dumankaya, Dumankya şirketinin hedeflediği ciroya ulaşamadığını söyledi.

Doğanlar Holding'ten inşaat sektörüne yeni yatırımlar!

Bu yılı 1,5 milyar TL ciro ile kapatmayı hedefleyen Doğanlar Yatırım Holding, iki yeni projeye hazırlanıyor. 2021'in ilk yarısında BioTrend'i halka arz edecek grubun başkanı Davut Doğan, gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi kuracaklarını da söylüyor.

MESA Holding, 2019'u yaklaşık 1,5 milyar TL ciro ile kapattı!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu yaptığı açıklamada, MESA Holding olarak yaklaşık 1,5 milyar TL ciro ile geçen yılı kapattıklarını söyledi.

Mimar Holding 2020'de milyon Euro ciro hedefliyor! 

Lüks segment mobilya üreticisi Mimar Holding kurucu ortağı Alpaslan Özarpat, bu yıl 19 milyon Euro, 2020'de 23 milyon Euro ciro hedeflediklerini söyledi.

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

Reysaş'ın 2023 hedefi 1 milyar dolar ciro!

Geçtiğimiz seneyi yüzde 20 büyümeyle kapatan Reysaş Yatırım Holding, 2023 hedeflerini 1 milyar dolar ciro olarak açıkladı..

Tekfen Holding, 2017 yılında rekor ciro ve kâr elde etti!

Tekfen Holding’in 2017 yılı mali performans sonuçları açıklandı.Tekfen , 2017’de toplam ciro ve kârlılık açısından son derece başarılı bir faaliyet dönemi geçirdi..

Sanko Holding 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor!

Geçen yılı 7 milyar TL ciro ile kapatan Sanko Holding, önümüzdeki iki yılda 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor.

Mazaya Holding yeni şirket kurdu!

Dumankaya İnşaat tarafından yapımına başlanılan Ritim İstanbul projesinin tamamı (FETÖ) soruşturması sonrasında Mazaya Holding'e devredildi. Mazaya Holding bugün Mazaya Ritim İstanbul İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte detaylar...

Koç Holding 6,2 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi!

Koç Holding'in 2016 yılı finansal sonuçları açıklandı. 2016 yılında 70,9 milyar TL konsolide ciro elde eden Koç, 6,2 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi.

Kibar Holding Tuzla'da karma proje yapacak!

2016 yılını 25 milyar TL ciro ile kapatan Kibar Holding,Tuzla'daki 400 dönümlük fabrika arazisi için planlamalara başladı.

Akfen İnşaat'tan 1,5 milyon TL'lik ciro!

160 şirketiyle 1 milyar 587 milyon TL ciro yapan Akfen Holding, son yıllarda inşaatta önemli projeler gerçekleştiriyor.

Başaran Holding'ten Göktürk'e yeni proje!

Fındıkçılıktaki başarısını turizm, yatçılık, inşaat, yatçılık, havacılık, çimento ve enerjiye taşıyan Başaran Grubu 1 milyar dolar ciro hedefliyor. Başaran Holding, Göktürk'te bir konut projesi planlıyor.

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

dumankaya holding ciro beklentisi Haberi

dumankaya holding ciro beklentisi

İnşaat sektörünün öne çıkan oyuncularından Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yılın ilk 9 ayında 802 konut sattıklarını açıkladı.


Bu sene sertleşen siyaset, komşu ülkelerdeki gelişmeler ve kredi faizlerindeki yükseliş sebebiyle gayrimenkul sektörünün kaybettiğini belirten Dumankaya, şirketinin de hedeflediği ciroya ulaşamadığını söyledi. Şirket geçen yıl 1.403 adet konut satmıştı. 2013’ün ilk 9 ayındaki satış ise 1.055 adet olarak gerçekleşmişti. Bu seneki ilk 9 ay, 2013’e göre 250 adet daha az konut satan şirketin geçen yıl 402 milyon lira olan cirosunun yıl sonunda 475 milyon liraya ulaşacağı öngörülüyor. Sektördeki kan kaybetmede özellikle sektörel düzenlemelerin olmayışının etkisi bulunduğunu kaydeden Dumankaya, “Mesela siz bir anda parayı bulup 10 bin konut yapmak isteyebilirsiniz. Buna bir mani yok. Oysa bu, hem sektörü, hem denetimleri,...