29 / 03 / 2024

Dumankaya İnşaat 2014 yılı hedefi

Dumankaya İnşaat 2014 yılı hedefi

Her yıl ortalama 3 bine yakın konut üreten, yaklaşık yarısını da aynı yıl içinde satan Dumankaya İnşaat, 2013'ü 420 milyon lira ciroyla kapattı. 2014'te ise hedef 500 milyon lira sınırını aşmak...

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Galatasaray'ın yeni sponsoru Dumankaya İnşaat oldu!

Galatasaray Futbol A Takımının Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Dumankaya İnşaat basın toplantısı 30 Ekim'de!

Galatasaray’ın Süper Lig maçları için forma göğüs sponsoru Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat oldu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur Dumankaya’nın katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni 30 Ekim Cuma günü gerçekleştir

Dumankaya İnşaat yeni kampanyasını hayata geçirdi!

Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere 'zahmetsiz' bir teklif sunuyor. 'Fifti Fitti" kampanyasında yaşanan yoğun ilgi sebebiyle Anadolu Yakası'ndaki projeler için de "Sıfır Zahmetli" kampanyayı hayata geçirdiklerini belirtildi.

Dumankaya İnşaat'ın yeni finansman modeli sektörde bir ilk!

DUMANKAYA İnşaat, yeni finansman modeli "Fifti-Fifti" ile sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dumankaya İnşaat Başkan Vekili Barış Dumankaya model ile konut sektöründeki satın alma süreçlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarının altını çizdi.

Dumankaya İnşaat 2014 yılı hedefi Haberi

Dumankaya İnşaat 2014 yılı hedefi

Gayrimenkul ve inşaat, son yılların en çok zengin yaratan sektörleri. Vaat ettiği yüksek getiri, yatırımcıları sermaye miktarına göre müteahhitliğe ya da gayrimenkul alımına yönlendiriyor. Sektörün parlak şirketlerinden Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya da, "50 milyon doları olan bana gelsin, arsa yatırımı yapması yönünde yardım edeceğim" diyor şakayla karışık bir özgüvenle. 


Her yıl ortalama 3 bine yakın konut üreten, yaklaşık yarısını da aynı yıl içinde satan Dumankaya İnşaat, 2013'ü 420 milyon lira ciroyla kapattı. 2014'te ise hedef 500 milyon lira sınırını aşmak. Uğur Dumankaya'nın özgüvenin kaynağı da işte bu. inşaat işinde şirketlerin gücünü sahip oldukları varlıkların büyüklüğünden çok, nakit akışı belirliyor. Öyle ki çok büyük rakamların döndüğü bu sektörde nakit akışını iyi yönetemeyen şirketler ne kadar büyük olursa olsunlar...