19 / 04 / 2024

dumankaya inşaat athletic-O towers ödeme

dumankaya inşaat athletic-O towers ödeme

Athletic-O Towers Bahçeşehir adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Dumankaya Athletic-O Towers projesinde lansman öncesinde satışlar yüzde 20 indirimle 124 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Athletic-O Towers Bahçeşehir ödeme planı!

Athletic-O Towers Bahçeşehir ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Bahçeşehir'de yükselen Athletic-O Towers projesi kapsamında 2 kule yer alıyor

Athletic-O Towers ev fiyatları!

Athletic-O Towers ev fiyatları kapsamında yer alan dairelerden stüdyoların fiyatları şu an yürütülen kampanyaya özel olarak 131 bin TL'den değil 99 bin 750 TL'den satılıyor

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ödeme planı!

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ödeme planı kapsamında yer alan daireler için banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde 630 daire bulunuyor

Athletic-O Towers Projesi!

Athletic-O Towers Projesi kapsamında yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki 2+1 dairelerin fiyatları 281 bin liradan başlıyor

Athletic-O Towers nerede?

Athletic-O Towers nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir'de yer alan Athletic-O Towers projesi kapsamında yer alan 2+1 daireler için fiyatlar 281 bin liradan başlıyor

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Hasan Akgün: Ne kadar inşaat o kadar para!

Arel Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen Hasan Akgün, İstanbul’da sayıları hızla artan inşaatlar nedeniyle yeşil alanların azaldığını belirterek “İstanbul’da ne kadar çok inşaat var, o kadar çok da para var demektir. Maalesef ki yeşil alan veya şehir parkı yok” dedi.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a gayrimenkul devredecek!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre ilk yıl 9, ikinci yıl 10, üçüncü yıl ise 11 milyon lira alacaktı.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

dumankaya inşaat athletic-O towers ödeme Haberi

dumankaya inşaat athletic-O towers ödeme


Dumankaya İnşaat projesi Modern Vadi Evleri'nin üçüncü etabı olarak yükselen Athletic-O Towers projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçeşehir bölgesinde inşa ediliyor. Athletic-O Towers Bahçeşehir adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Dumankaya Athletic-O Towers Bahçeşehir projesi 28 katlı ve 32 katlı 2 kule olarak inşa ediliyor.


Dumankaya Athletic-O Towers projesinde lansman öncesi satışlar yüzde 20 indirimle yapılıyor. Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde konut teslimlerinin 2016 yılının Kasım ayında yapılması planlanıyor.


Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde banka kredisi kulllanılarak taksitli ödemeler yapılıyor.  Bahçeşehir projesi 630 adet daireden meydana geliyor. Athletic-O Towers Bahçeşehir'de spor alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Dumankaya Athletic-O Towers projesinde 155 bin TL'lik stüdyo...