29 / 03 / 2024

Dumankaya İnşaat kampanyasında son gün

Dumankaya İnşaat kampanyasında son gün

Dumankaya İnşaat'ın küçük taksitlerle herkesi kolayca ev sahibi yapacak fırsatları hayata geçirdiği kampanyasında bugün son gün.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

TACA İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeye imza atan TACA İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeler hayata geçiren TACA İnşaat, konkordato talep etmişti. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında şok gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projelere imza atan TACA İnşaat maddi anlamda zor süreçten geçiyor. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar verildi.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Dumankaya'nın eski sahipleri FETÖ davasında yargılanıyor!

"Himmet" adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, TMSF yetkililerinin kayyum atandığı Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam ediliyor...

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

Dumankaya'nın stoktaki gayrimenkullerini Eskidji satacak!

İnşaat çalışmaları yeniden başlayan Dumankaya İnşaat, stoklarında bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI Müzayedecilik A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Dumankaya İnşaat'a FETÖ operasyonu!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'n finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat kampanyasında son gün Haberi

Dumankaya İnşaat kampanyasında son gün

Dumankaya İnşaat'ın küçük taksitlerle herkesi kolayca ev sahibi yapacak fırsatları hayata geçirdiği kampanyasında bugün son gün. Kampanya kapsamında, Dumankaya Mozaik'te 1.825 TL'den, Ritim İstanbul'da 2.600 TL'den, Hi-Fit'te ise 1.758 TL'den başlayan taksit seçenekleri veya sıfır peşinat firsatlanyla kira öder gibi ödeme seçenekleri sunuluyor. Kampanya kapsamındaki fırsatlardan bahseden Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, "Kampanya konseptimizi "kira öder gibi ev sahibi olma" üzerine kurguladık. Kampanyamız uygun taksit seçenekleri ve ödeme planlan ile insanları zorlanmadan, kira öder gibi ev sahibi olmasına imkân veriyor" dedi. 


Akşam...