26 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat konut kampanyası

Dumankaya İnşaat konut kampanyası

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Dumankaya İnşaat'tan Mayıs ayına özel yüzde 5 İndirim!

Ritim İstanbul projesinde Mayıs ayına özel yüzde 5 indirim fırsatı sunan Dumankaya İnşaat "Sizin bütçenin esnemiyorsa biz esneriz" sloganı ile herkesi konut sahibi yapmayı hedefliyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Galatasaray'ın yeni sponsoru Dumankaya İnşaat oldu!

Galatasaray Futbol A Takımının Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Dumankaya İnşaat basın toplantısı 30 Ekim'de!

Galatasaray’ın Süper Lig maçları için forma göğüs sponsoru Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat oldu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur Dumankaya’nın katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni 30 Ekim Cuma günü gerçekleştir

Dumankaya İnşaat yeni kampanyasını hayata geçirdi!

Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere 'zahmetsiz' bir teklif sunuyor. 'Fifti Fitti" kampanyasında yaşanan yoğun ilgi sebebiyle Anadolu Yakası'ndaki projeler için de "Sıfır Zahmetli" kampanyayı hayata geçirdiklerini belirtildi.

Dumankaya İnşaat konut kampanyası Haberi

Dumankaya İnşaat konut kampanyası

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), ülke ekonomisinin dinamizminin devam etmesi amacıyla başlattığı ve 1–31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyası kapsamında; Dumankaya İnşaat, projelerini 120 ay vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik bir kredi faizi ile daire sahibi olmak isteyenlere sunacak.  Yine kampanya kapsamında satılacak konutlar için peşinat yüzde 25 yerine yüzde 20 olacak.


Dumankaya Mozaik, Dumankaya Modern Vadi, Dumankaya Miks, Dumankaya Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon olmak üzere toplamda 5 projedeki 495 daire ve187 ticari ünite için geçerli olacak.


İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Sancaktepe’de yükselen Dumankaya Mozaik projesinde, 195.624 TL’den başlayan 1+0, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyası kapsamında sunulan avantajlarla sahip olunabilecek....