19 / 04 / 2024

dumankaya inşaat yeni kampanyası

dumankaya inşaat yeni kampanyası

Dumankaya İnşaat'ın 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli yılın son kampanyasında yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya Konsept Halkalı, Ritim İstanbul, Modern Collection, Adres Natura, Flex Kurtköy, Dumankaya Miks, Modern Vadi projelerinde...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

İBB metro projelerine hız vermeden devam ediyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattına 9 metro daha eklendi. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatları artıran metro hatlarını sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Cansum İnşaat'tan yeni proje!

Cansum inşaat yeni projesi Ay Yıldız 2 ile çarşı merkezinde dalgalanacak. Şirket sahibi Hüseyin Bademli, “Yeni projelerle şehrimize katma değer kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar'da proje yapacak!

Dumankaya İnşaat bu yıl yüzde 40 büyüme hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2016’da üç yeni projeye başlayacaklarını söylüyor. Yabancı ortağı Al-Maza ile yurtdışı projelerine de ağırlık verecek…

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat 2 yeni projeye hazırlanıyor!

İnşaat sektörünün en büyüklerinden biri Dumankaya İnşaat. Halen İstanbul’un beş ayrı bölgesinde sekiz ayrı projenin satışını sürdüren Dumankaya İnşaat, aynı zamanda Galatasaray’ın forma reklamlarını da aldı.

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

dumankaya inşaat yeni kampanyası Haberi

dumankaya inşaat yeni kampanyası

Dumankaya İnşaat'ın 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli yılın son kampanyasında yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya Konsept Halkalı, Ritim İstanbul, Modern Collection, Adres Natura, Flex Kurtköy, Dumankaya Miks, Modern Vadi projelerinde geçerli.


Konsept Halkalı: 70 bin TL'ye varan indirimler, 36 ay sıfır faiz, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12 indirim fırsatı.


Dumankaya Konsept Halkalı projesinde rezidans daireleri ve 21 villasıyla 812 aileye rezidans konforu sunuluyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin alan büyüklükleri 52 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor. Konsept Halkalı'da konut teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. 



Ritim İstanbul: 176 bin 880 TL'den başlayan fiyatlar.


İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükselen Ritim İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 36 ay sıfır...