28 / 03 / 2024

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, ilk kez konut alacaklara özel verilecek devlet desteğinin yürürlüğe girmesiyle birlikte uzun vadede piyasaya canlılık geleceğinin altını çizdi.

Enflasyonun tek hanede kalması kazanımlar açısından önemli!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) Ocak'ta yüzde 1.82, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 0.55 arttı. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 9.58, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 5.94 oldu.

Dumankaya İnşaat'ın yabancıya gayrimenkul satışı yüzde 82 arttı!

Kente kimlik katan ve modern şehir hayatının gerekliliklerini karşılayacak yaşam biçimlerini hayata geçiren Dumankaya projeleri, günümüzün ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetleri sayesinde yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor.

İnşaat sektörünün daha fazla faiz indirimine ihtiyacı var!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya faizlerin konut alımında önemli bir faktör olduğunu belirtti. Dumankaya, "Faiz indirimi sektöre bir nebze nefes aldırsa da sektörün daha fazla faiz indirimine ihtiyacı var. " dedi.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

Enka İnşaat yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Enka İnşaat, yönetim kurulu komitelerini seçti. Seçtiği üyelerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Ceylan İnşaat ‘Yılın Kurumsal Şirketi’ ödülünün sahibi oldu!

Ceylan İnşaat, Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülüne layık görüldü. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya Haberi

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya

İlk kez konut alacaklara özel verilecek devlet desteği ile ilgili bilgilerin Resmi Gazete’de yayınlanması üzerine açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, ilk kez konut alacaklara özel verilecek devlet desteğinin yürürlüğe girmesiyle birlikte uzun vadede piyasaya canlılık geleceğinin altını çizdi. 


Barış Dumankaya açıklamasında şunları söyledi: Devlet desteği alt gelir seviyesinde ilk kez ev alacaklar için önemli bir çalışma. Söz konusu katkının ilk konut için yapılması sebebiyle bu düzenleme, belirli bir sosyo-ekonomik seviyeye hitap eden markalı konutlar satan inşaat şirketlerini de elbette olumlu yönde etkileyecektir. Karara göre düzenli ödeme süresi 36–47 ay olanlar için birikim tutarının yüzde 15'i ödenecek, rakam maksimum 13 bin lira olacak. 36 ay birikim yapan birisi için 13 bin liralık desteğin faydası olur. Desteği...