29 / 03 / 2024

Dumankaya kayyum atanması

Dumankaya kayyum atanması

Dumankaya ailesine bağlı şirketlere 23 Eylül 2016 tarihli Mahkeme kararıyla TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı. Dumankaya Kayyum heyeti belli oldu.

Altında yangın yeri! Piyasalar alev alev! Herkesin gözü oradan gelecek haberde!

ABD'de iki bankaya peş peşe kayyum atanmasından sonra altın fiyatları resmen yangın yerine döndü. Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırarken, dolar değer kaybetti. Herkesin gözü ise oradan gelecek habere çevrildi...

Finans uzmanları uyardı: 10 ABD bankası daha iflas edebilir!

ABD’de 3 gün içerisinde iki bankaya kayyum atanması ile dünya borsalarında ciddi düşüşler yaşanırken uzmanlar domino etkisi ile en az 10 ABD bankasının daha iflas edebileceğini belirtti.

Esenyurt'ta 15 bin kişilik konut sitesinde borç skandalı!

Esenyurt'ta daha önce yönetimin borçları ödememesi sebebiyle doğalgazı kesilen 15 bin nüfuslu sitenin şimdi de suyu kesildi. Site sakinleri yönetime kayyum atanmasını istiyor.

Dumankaya'nın eski sahipleri FETÖ davasında yargılanıyor!

"Himmet" adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, TMSF yetkililerinin kayyum atandığı Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam ediliyor...

İnanlar İnşaat'a kayyum talebi!

İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şirkete kayyum atanması talep edildi.

Ankara'daki 231 vatandaş tapu beklerken evlerinden oldu!

Ankara Yenimahalle ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 269. Cadde’de yer alan inşaatın mağdurları şirkete kayyum atanmasını talep etti.

Dumankaya’ya 22 yıl hapis istemi!

Kayyum atanan Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin bulunduğu 9'u tutuklu 63 şüpheli hakkında,yürütülen soruşturmada tamamlandı.

Dumankaya ve Fi Yapı'ya Almanlar talip!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, kayyum atanan 985 şirketten, en üzüntü veren şirketlerin Dumankaya ve Fi Yapı olduğunu açıkladı. 

Savcılıktan Dumankaya ailesinin maaş talebine ret!

TMSF yetkililerinin kayyum olarak atandığı Dumankaya İnşaat firmasının eski sahibi ve ortaklarının, geçimlerini sağlayamadıkları gerekçesiyle savcılığa maaş bağlanması talebinde bulundu. Savcılık şüphelilerin taleplerini reddetti.

ESKIDJI Dumankaya'nın gayrimenkullerini açık artırma ile satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) kayyum atandığı Dumankaya İnşaat A.Ş. aktifinde bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI A.Ş. ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

MLC Döner'e kayyum atandı!

Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Antalya'daki en büyük alışveriş merkezi MarkAntalya'yı da bünyesinde barındıran MLC Döner Gıda Et ve Et Ürünleri Restoran Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne kayyum atanmasını talep etti.

Tozlu'ya kayyum atandı!

Samsun 2. Sulh Ceza Hakimliği, aralarında Tozlu AŞ'nin de bulunduğu 3 şirkete, TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verdi

Dumankaya kayyum atanması Haberi

Dumankaya kayyum atanması

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) maddi destek sağladığı gerekçesiyle daha önce düzenlenen himmet operasyonunda yöneticileri gözaltına alınan Dumankaya ailesine bağlı şirketlere, Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.


15 Temmuz darbe gişiminin ardından Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile şirketin ortakları Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya'nın mal varlıklarına da el konulmuştu.


FETÖ'ye himmet adı altında finansal destek sağladığı iddiasıyla nisanda şirketin murahhas üyesi olan Halit Dumankaya tutuklanmıştı. Ancak sağlık problemleri nedeniyle daha sonra elektronik kelepçe takılarak serbest bırakılmıştı.


Dumankaya Kayyum Heyeti:

Dumankaya Kayyum heyeti, 29 Eylül 2016 tarihli 9165 sayılı Sicil Gazetesi'nde yayınlandı. 


Dumankaya'nın yönetim kurulu başkanlığına Melek Küremmioğlu'nun, yönetim kurulu üyelerine Erbil Sezer,...