29 / 03 / 2024

dumankaya misk halkalı stüdyo daire

dumankaya misk halkalı stüdyo daire

Son yıllarda inşa edilen projeler içinde yer alan 1 oda 0 salon tipi stüdyo dairelere rağbet gittikçe artıyor.

Miks Dumankaya Halkalı satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılan projesinde bloklar 23 ve 32 kat şeklinde yükseliyor. Miks Dumankaya Halkalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Teslimleri hemen yapılan Dumankaya Miks Halkalı 2 blok halinde yükseliyor. Projede daireler 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Dumankaya Miks kampanyalı ödeme tablosu!

Dumankaya Miks Halkalı'da daire fiyatları 208 bin TL'den başlıyor. Hemen teslim edilen proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. İşte Dumankaya Miks kampanyalı ödeme tablosu...

Dumankaya Miks Halkalı fiyatları!

2 blok şeklinde yükselen proje 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Dumankaya Miks Halkalı fiyatları stüdyo dairelerde 208 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Halkalı Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası!

Halkalı Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası başladı. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Dumankaya Miks Halkalı satış ofisi!

Dumankaya Miks Halkalı satış ofisi telefon numarası 0212 697 00 66. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede daire fiyatları 208 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Halkalı Dumankaya Miks ödeme planı!

2 blok şeklinde yükselen proje konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı 'na yakın yerde inşa ediliyor. Halkalı Dumankaya Miks ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Halkalı Dumankaya Miks iletişim!

Toplam 657 adet dairenin satışa sunulduğu projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Halkalı Dumankaya Miks iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi.

Halkalı Dumankaya Miks kampanyası 2015!

Dumankaya Miks Rezidans'ta 657 adet daire yer alıyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile 120 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte Halkalı Dumankaya Miks kampanyası 2015 detayları...

Dumankaya Misk'in teslim tarihi ne zaman?

Emlak Konut GYO-Dumankaya işbirliği ile Halkalı Atakent’te Türkiye’nin ilk tema parkına komşu olan ve ayrıcalıklı konumu ile 2012’de hayata geçirilen Dumankaya Miks’den mülk edinenlere müjdeli haber bu hafta verildi.

Halkalı Dumankaya Miks ihalesi!

Son 37 adet dükkanın satışa sunulacağı Halkalı Dumankaya Miks ihalesi bugün gerçekleşecek. Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede inşa edilen projede dükkanların yanı sıra 657 adet konut bulunuyor.

Dumankaya Konsept Halkalı!

Dumankaya Konsept Halkalı projesi İstanbul Avrupa yakasında Halkalı Atakent'te yükseliyor.Konsept Halkalı Dumankaya ödeme planı kapsamında 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Fiyatlar ise 477 bin 480 TL'den başlıyor...

Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı adres!

Dumankaya İnşaat imzasıyla İstanbul Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı adres bilgileri şöyle: Atakent Mahallesi 4. Cadde Menekşe Mevkii Halkalı - Küçükçekmece - İstanbul...

dumankaya misk halkalı stüdyo daire Haberi

dumankaya misk halkalı stüdyo daire

Bu süreci Türkiye’de çekirdek aile yapısının değiştiği ve aile tiplerinin yavaş yavaş küçülmeye başladığı şeklinde yorumlayanlar da var. Yatırımcıların rağbeti olarak görenler de.



1+0 dairelerin fiyatlarına erişilebilirlik, kolay satılmaları veya kiralanmaları yatırımcıların tercihini tetikleyen başlıca faktörler.



Konumuna göre fiyatları 150 bin ile 500 bin lira arasında değişen bu tip dairelerin metrekareleri ise 30 metrekareden başlayıp, 100 metrekareye kadar çıkıyor.



İşte son iki yılda yatırımcılarına yüzde 100’e varan oranlarda kazandıran bazı projelerdeki stüdyo dairelerle ilgili bilgiler:





1 -GÜLPARK YAŞAM



2013 yılının son lansman projesi olan Gülpark Yaşam, GÜL Yapı ve Çebi Yapı imzasıyla hayat buluyor. Aralık 2015’te teslim edilecek projenin kaba inşaatı sona erdi. 19 Aralık 2013’te satışa çıkan projede 34 metrekarelik 1+0 tipi dairelerin fiyatı 83 bin lira olarak açıklanmıştı. Kısa sürede tükenen...