19 / 04 / 2024

Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 satılık

Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 satılık

Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 projesinde yer alan daireler 1 sene sonra teslim edilecek

Dumanlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Vural Duman tarafından kuruldu.

Dumanlar Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlar Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celil Duman, Özcan Duman ve Serkan Duman ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dumanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dumanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emin Duman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Metin Uludağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon 500 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Cadde Rezidans fiyatları ne kadar?

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası taşıyan Cadde Rezidans Konutları 10 kattan oluşan tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Cadde Rezidans fiyatları ne kadar?

Cadde Rezidans ödeme planı!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası ile inşa edilen Cadde Rezidans Konutları 1.550 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Cadde Rezidans ödeme planı...

Cadde Rezidans Güneşli ulaşım!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Cadde Rezidans Evleri toplam 32 daireden meydana geliyor. Cadde Rezidans Güneşli ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Cadde Residence ödeme planı!

Cadde Residence projesinde dairelerin alanları 110 metrekare olarak dizayn edildi. Proje Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik tarafından inşa ediliyor. İşte Cadde Residence ödeme planı detayları...

Cadde Rezidans telefon numarası!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Cadde Rezidans projesi Güneşli - Mahmutbey'de 1.550 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Mahmutbey Cadde Rezidans adres!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile inşa edilen Cadde Rezidans Evleri 'nde yer alan daireler 110 metrekare alana sahip. Mahmutbey Cadde Rezidans adres bilgisi haberimizde bulunuyor.

Dumanlar İnşaat Cadde Rezidans!

Dumanlar İnşaat Cadde Rezidans projesi 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek. Daire fiyatlarının 260 bin TL'den başladığı proje 10 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.

Cadde Rezidans örnek daire!

Dairelerin büyüklükleri 110 metrekare şeklinde dizayn edilen Cadde Rezidans konut projesi Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası taşıyor. İşte Cadde Rezidans örnek daire görselleri...

Mahmutbey Cadde Rezidans fiyat!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası ile hayata geçirilen Cadde Rezidans Evleri'nde 110 metrekareden oluşan daireler mevcut. İşte Mahmutbey Cadde Rezidans fiyat listesi...

Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 satılık Haberi

Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 satılık

Dumanlar İnşaat projesi olan DumanPark Evleri 2 kapsamında 2 blok bulunuyor. Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 iletişim bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 kapsamında 12 daire ve de 6 dükkan yer alıyor. Projede toplam 1.117 metrekare kadar arsa alanı bulunuyor. 


Konutların yanı sıra projede ticari üniteler bulunuyor. Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 satış fiyatları henüz belirlendi. 


Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 satılık daire tipleri 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 teslimleri 1 yıl sonra yapılacak. 


Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 iletişim adres: Güzelyurt Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Mor Menekşe Sitesi

B1 Blok D:3-4 Esenyurt İstanbul - Türkiye


Dumanlar İnşaat DumanPark Evleri 2 iletişim

Tel: 0212 853 61 61 

Web: