26 / 04 / 2024

Dümrek altyapı çalışmaları

Dümrek altyapı çalışmaları

Dümrek Mahallesi’nde basma hattı yenileme çalışmalarına başladı. Kuyu ve depo arasında hat yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler, bin 220 metre mesafede, proje uygun olarak yapılan çalışmada mevcut hattı 160’lık borularla değiştiriyor.

Manisa Ahmetli'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor. Mahallenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenileme işlemlerine başlandı.

Şanlıurfa Harran'da altyapı çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran'da sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor. Ekipler, alanda iş makinesi kullanmadan tamamen insan gücü ile çalışmalarına devam ediyor.

Harran'da altyapı çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran ilçesinde sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Niğde’yi modern yerleşim ve yeni sosyal donatı alanlarıyla tanıştıracak olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bir yandan binalar yükselirken diğer yandan da altyapı çalışmaları yoğun tempoyla sürüyor.

Düzce'deki motor sporları pistinde altyapı çalışmaları yapılıyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun hayalini kurduğu, yeni ve genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek Düzce'deki motor sporları pistinde altyapı çalışmaları devam ediyor.

Mamak'ta altyapı çalışmaları tam gaz!

Mamak’ta büyük kentsel dönüşüm projeleri, dev yatırımlar ve sosyal tesislerle hızlı bir dönüşüm gerçekleştiren Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü altyapı çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

İzmir'deki dönüşüm projelerinin altyapı çalışmaları tamamlandı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir’e önümüzdeki günlerde müjdelerle geleceğini söyleyen AK Partili Atilla Kaya, “İzmir’i teknoloji üssü haline getirme ve kentsel dönüşümle ilgili projelerin altyapı çalışmaları tamamlandı” dedi

İstanbul Finans Merkezi'nin altyapı çalışmaları 2019'da bitirilecek!

Dünyanın en büyük 10 finans merkezinden biri olarak inşa edilmesi planlanan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin ortak altyapı inşasına başlanıyor. Finans merkeziyle birlikte yapımı tamamlanması planlanan altyapı çalışmaları 2019'un ilk aylarında bitirilecek.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi altyapı çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKÎ) Genel Müdürlüğü'nün Gördes Atıksu Arıtma Tesisi'ne bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor.

Manisa'da altyapı çalışmaları tam gaz!

Manisa Gördes’te atıksu arıtma tesisine bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor. Tesis için MASKİ ilçede 13 bin metre yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşüyor.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün altyapı çalışmaları hızlandı!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan bin 625 metre uzunluğundaki Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaat sahasındaki altyapı çalışmaları Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerince yoğun şekilde yürütülüyor.

İzmir Alsancak'ta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

İzmir'in Alsancak semtinde farklı kurumların aylardır bitirilemeyen altyapı çalışmaları yüzünden sokakların köstebek yuvasına dönmesi, bölgede evli ya da işyeri bulunan vatandaşları bıktırdı.

Çamlıca ve Altındere altyapı çalışmaları tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Çamlıca ve Altındere bölgesinde altyapı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Dümrek altyapı çalışmaları Haberi

Dümrek altyapı çalışmaları


ESKİ Genel Müdürlüğü, çeşitli ilçelerde sürdürdüğü alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Sivrihisar’ın Dümrek Mahallesi’nde basma hattı yenileme çalışmalarına başladı. Kuyu ve depo arasında hat yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler, bin 220 metre mesafede, proje uygun olarak yapılan çalışmada mevcut hattı 160’lık borularla değiştiriyor.



Eskişehir Büyükşehir...