19 / 04 / 2024

dünya alışveriş merkezi açılışı

dünya alışveriş merkezi açılışı

İstanbul Yeşilköy'deki Dünya Ticaret Merkezi (İDTM) içinde yer alan kısa adı 'Dünyavm' olan 'Dünya Alışveriş Merkezi dün düzenlenen törenle açıldı.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

MaviBahçe alışveriş merkezi dün açıldı!

Favori Kuyumculuk tarafından İzmir'de inşa ettirilen MaviBahçe alışveriş merkezi kapılarını dün açtı. İzmir-Karşıyaka'da 200 milyon dolar yatırımla yükselen projede 3 bin 500 kişi istihdam edildi.

2006 yılında İkitelli'de rezidanslı oto alışveriş merkezi kurulacak!

2006 yılında D - Yapı, 70 milyon dolarlık yatırımla İkitelli'de 45 dönümlük araziye alışveriş merkezi kuracakmış. Oto - Mall adıyla inşa edilecek komplekste, ofis katları ve rezidanslar da bulunacakmış.

Doğuş Grubu İstinye'de alışveriş merkezi kuracak!

Doğuş Grubu ve Orjin Grup, İstinye'de 130 dönüm arsa üzerine 264 bin metrekare kapalı alana sahip bir alışveriş merkezi kuracakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

2005 yılında Doğuş Grubu İstinye'de alışveriş merkezi kuracakmış!

2005 yılında Doğuş Grubu ve Orjin Grup, İstinye'de 130 dönüm arsa üzerine 264 bin metrekare kapalı alana sahip bir alışveriş merkezi kuracakmış. 250 milyon dolara mal olacak alışveriş merkezinde 300 mağaza bulunacakmış.

Kuşadası Alışveriş Merkezi açıldı!

Toplamda 80 dönüm arazi üzerine İnşa edilen Kuşadası Alışveriş Merkezi kapılarını Kuşadalılara açtı. Halk tarafından katılımın yoğun olduğu alış veriş merkezinin açılışında Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy katıldı..

1996 yılında Akmerkez, dünyanın en iyi alışveriş merkezi seçilmiş!

1996 yılında Etiler'de 165 bin metrekare üzerine kurulu Akmerkez, Uluslararası Alışveriş Konseyleri'nin Las Vegas kentinde düzenlediği yarışmada, 100 alışveriş merkezi arasında, dünyanın en iyi alışveriş merkezi seçilmiş.

Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayısta hizmete açılıyor !

Adapazarı Belediyesinin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayısta hizmete açılıyor. 60 bin metrekare kapalı alanı kapsayan alışveriş merkezinde 102 dükkân bulunuyor.

Armada AVM Yılın Alışveriş Merkezi seçildi!

Armada Alışveriş Merkezi Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada "Büyüme ve Yenileme Kategorisi" ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi. Ödülü AVM Müdürü Çiğdem Gönen aldı.

dünya alışveriş merkezi açılışı Haberi

dünya alışveriş merkezi açılışı


İstanbul Yeşilköy'deki Dünya Ticaret Merkezi (İDTM) içinde yer alan Dünya Alışveriş Merkezi (Dünyaavm) dün açıldı. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, TİM Başkanı Oğuz Satıcı, MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Eğlence ve cazibe merkezi olarak tasarlanan Dünyavm, 3 plazayı birleştiren mimari yapısı ile ilgi çekti. merkezde teknoloji ve ev dekorasyon merkezleri, banka şubeleri, eczane, kuaför, kırtasiye, çiçekçi, oyuncakçı, lostra salonu ve yiyecek bölümleri bulunuyor....