19 / 04 / 2024

dünya bankalarının morgıç zararı

dünya bankalarının morgıç zararı

Saygın İngiliz gazetesi Independent yaptığı haberde dünyanın en zengin ülkesi ABD'nin büyük bir yoksulluğun eşiğinde olduğunu yazdı.

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Bakan Özhaseki açıkladı: Dünya Bankası'ndan deprem bölgesine tam 1 milyar dolar kredi desteği!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Dünya Bankasının deprem bölgesindeki imar çalışmaları için 1 milyar dolarlık finansmanı onayladığını duyurdu. Özhaseki yaptığı açıklamada bunun 684,8 milyon dolarlık kısmının Bakanlığa tahsis edildiğini belirtti.

Dünya bankası onayladı! Deprem bölgesi için 1 milyar dolarlık finansman

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Dünya Bankası'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerin yeniden imar çalışmalarını desteklemek amacıyla 1 milyar dolar finansman sağlayacağını açıkladı. İşte detaylar...

Dünya 1 İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Dünya 1 İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Elik tarafından kuruldu.

Altın sahiplerinin rüyası gerçek oluyor! Dünya altın konseyi, büyüleyici rakamlarla yatırımcılara müjdeyi verdi!

Fed'in faiz kararıyla ons altın son üç ayın en düşük seviyesine indi, dolar/Türk Lirası düştü. Gram altın da zirveden geriledi. Altın fiyatlarındaki gelecek belirsizliği, Dünya Altın Konseyi'nin açıklamasıyla aydınlanacak.

Dünya Altın Konseyi’nden tüm hesapları alt üst edecek yeni tahmin!

Dünya Altın Konseyi’nden kritik bir açıklama geldi. “Altın fiyatlarının 1.900 doların altına düşme ihtimalini ortaya çıkaracak ters rüzgârlar esmeyi sürdürecek” yorumunda bulunan uzmanlar, 100 dolarlık gerilemede bile piyasanın hâlâ sağlıklı olduğunu ifade etti.

Dünya Merkez Bankalarının Altın Rezervleri 71 Ton Azaldı, Türkiye Öncü Rol Oynadı

Dünya Altın Konseyi'nin analizine göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Nisan ayında 80,8 ton altın satarak küresel merkez bankalarının rezervlerinin 71 ton azalmasına sebep oldu.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Dünya Altın Konseyi açıkladı! Türkiye'de altın yatırımı 50 tonu geçti!

Dünya Altın Konseyi, Türklerin altın alımının 2023'ün ilk çeyreğinde 50,5 tona ulaşarak rekor kırdığını açıkladı.

Dünya Bankası'nın 14. Başkanı Ajay Banga oldu!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, ABD'nin adayı Ajay Banga'yı bankanın yeni başkanı olarak seçti.

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tüm merkez bankaların içinde en çok altın alan ikinci banka oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının şubat ayında 22 ton altın aldığı öğrenildi. Dünya Altın Konseyinden edinilen bilgilere göre, şubat ayında en çok altın satın alan ikinci merkez bankası Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) olarak kayıtlara geçti.

dünya bankalarının morgıç zararı Haberi

dünya bankalarının morgıç zararı

Yaşanmakta olan kredi krizinin bu yoksullaşmanın ön sinyalleri olduğunu yazan gazete, "Kredi krizinin yaşanmakta olduğu günümüzde ABD'de 28 milyon kişi yoksul ve yaşam mücadelesi veriyor. Önümüzdeki dönemde New York'ta yardım kuyrukları görebiliriz" diye yazdı.

İstatistiklere göre ABD'nin ciddi bir ekonomik durgunluğun eşiğinde olduğunu, bu durgunlukla birlikte çok kısa sürede rekor sayıda Amerikalı'nın kendilerine ve ailelerine yiyecek bulmakta bile zorluk çekmeye başlayacaklarını yazan gazete, şu anda açlık seviyesinin altında bulunan Amerikalı sayısının da 28 milyon kişi ile gıda yardımı programının başlatıldığı 1960 yılından bu yana en yüksek seviyeye çıktığını yazdı.

Dev bankadan rekor zarar

İsviçre'nin en büyük bankası UBS, bu yılın ilk çeyreğinde, 12.1 milyar dolar düzeyinde bir zarar beklediğini açıkladı. Bankadan yapılan açıklamada, zararların yanı...