26 / 04 / 2024

Dünyanın en yoğun trafiği

Dünyanın en yoğun trafiği

Tom Tom, İstanbul'un dünyanın en yoğun trafiğine sahip ikinci kenti olduğunu açıkladı. Trafik Sıkışıklığı Endeksi'nde, yüzde 67 ile Rusya'nın başkenti Moskova birinci olurken İstanbul, yüzde 65 ile ikinci sırada yer aldı...

Dünyanın en zengini bir günde 11 milyar dolar kaybetti!

Dünyanın en zengin insanı olan Bernard Arnault'un servetinde 1 günde 11 milyar dolar azalma meydana geldi.

Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu! İki ortak yönleri var

Forbes'un Milyarderler Listesi'nin zirvesinde teknoloji değil, mağazacılık önde. Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu İki ortak özellikleri var. İşte tüm detaylar...

Elon Musk'ı geride bırakıp dünyanın en zengini olan Avrupalı "Terminatör" kim? İşte dudak uçuklatan o servet

Twitter'ı satın aldıktan sonra hisse senetlerinin değerinin düşmesiyle serveti eriyen Elon Musk 'ı geride bırakarak dünyanın en zengin ismi olan Bernard Arnault, 38 yılda dev bir servetin sahibi oldu. Arnault'un serveti pek çok ülkenin GSYH'sinden daha fazla...

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak Türkiye'deki faaliyet ve yatırımlarını artırmayı hedefliyor. Ülkemizde blok zincir ekosistemini daha iyi anlatabilmek için gayret ettiklerini bildiren Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor. İşte haberin devamı…

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Dünyanın en zengin 10 insanının serveti 6 ayda 250 milyar dolar eridi! Elon Musk ve Jeff Bezos kayıpta zirvede!

ABD borsalarındaki sert kayıplar dev milyarderlerin servetlerini azalttı. Elon Musk ve Jeff Bezos’un da aralarında yer aldığı dünyanın en zengin 10 insanı, 2022'nin ilk yarısında 250 milyar dolarlık kayıp yaşadı...

Kanal İstanbul, dünyanın en sıralı projelerinden biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un dünyanın en sıralı projelerinden biri olacağını söyledi. 

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Rönesans Holding dünyanın en büyük 33’üncü müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2019 listesinde 33’üncü sıraya yerleşti.

Dünyanın en pahalı kral dairesi: Royal Penthouse Süit!

Dünyanın en pahalı kral dairesi Cenevre'deki President Wilson Hotel'in çatı katında bulunan 1700 metrekarelik ‘kurşun geçirmez’ kral dairesi olarak kayıtlara geçti..

Rönesans Holding dünyanın en büyükleri arasında!

Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 38. sırada yer aldı.

Dünyanın en yoğun trafiği Haberi

Dünyanın en yoğun trafiği

TomTom'un 2013 yılının ikinci çeyreği için yayımladığı Trafik Sıkışıklığı Endeksi'nde, yüzde 67 ile Rusya'nın başkenti Moskova birinci olurken İstanbul, yüzde 65 ile ikinci sırada yer aldı.   


İstanbul'da 13 Haziran Perşembe günü, 2013'ün ikinci çeyreğinde trafiğin en kötü olduğu gün olarak kayıtlara geçti. 


Trafiğin pazartesi sabahları ve cuma akşamları en yoğun saatlerini yaşadığı İstanbul'da kent sakinleri, normalde 1 saatlik mesafeyi trafik sıkışıklığı yüzünden ortalama 2 saat 4 dakikada alabiliyor. 


Endekse göre, trafiğin en kalabalık olduğu ilk 10 kenti ve ortalama tıkanıklık oranları şöyle sıralanıyor:


"1- Moskova (yüzde 65)


2- İstanbul (yüzde 57)


3- Rio de Janeiro (yüzde 50)


4- Varşova (yüzde 44)


5- Palermo (yüzde 40)


6- Marseille (yüzde 40)


7- Sao Paulo (yüzde 39)


8- Roma (yüzde 36)


9- Paris (yüzde 36)


10 - Stockholm (yüzde 36)"


-"Geleneksel yöntemler, artık işe yaramıyor"


Şirketin...