29 / 03 / 2024

Dupont Corian kaplama

Dupont Corian kaplama

DuPont™ Corian®, ileri teknoloji yüzey malzemesi, iç mekan tasarımında devrim yaparak yenilik dalgasını mimariye ulaştırdı. Şimdi ise yapıların dış cephe kaplama uygulamalarında en geniş sertifikasyona sahip solid yüzey malzemesi haline geldi.

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Nurettin Esen tarafından kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

Zeminsan Zemin Kaplama Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeminsan Zemin Kaplama Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Recep Tonka tarafından kuruldu.

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Elmascan tarafından kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Yakar tarafından kuruldu.

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ümit Demir tarafından kuruldu.

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedel ile Murathan Baş tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazçiçek tarafından kuruldu. 

Dupont Corian kaplama Haberi

Dupont Corian kaplama

DuPont™ Corian®, ileri teknoloji yüzey malzemesi, iç mekan tasarımında devrim yaparak yenilik dalgasını mimariye ulaştırdı. Şimdi ise yapıların dış cephe kaplama uygulamalarında en geniş sertifikasyona sahip solid yüzey malzemesi haline geldi.


Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da DuPont™ Corian®’ın sahip olduğu sertifikalar:

- "Avis Technique" ATEC 2/11-1472, ISO 4892-2 hızlandırılmış yaşlandırma dahil), EN 14509 (nem testi), ISO 10545-12 (donma-çözülme dayanımı) testleri;

- Yeni 2013 protokolüne göre NF P 06-013 sismik belgesi, Fransız enstitü CSTB;

- İngilizce sertifika CWCT 2012/050 Ağustos 2012, su geçirmezlik, rüzgar dayanımı, hafif ve sert kütle darbesi testi dahil;

- Avrupa Teknik Onayı (European Technical Approval) ETA-13/0377

- Polonya için Aprobata Technizna ITB AT-15-2465/2012 (Altyapı Düzenleme Bakanlığı tarafından 25 metre yüksekliğine kadar binalar için).


DuPont™ Corian®, ABD’de, yapıların dış cephe kaplama uygulamaları için gereken...