25 / 04 / 2024

Durak Plus Gayrimenkul

Durak Plus Gayrimenkul

5 yıl içinde 3 bin 500 villa ve bin 500 konut yapılacak olan Yakuplu, villa vadisine dönüşüyor. Durak Plus Gayrimenkul Başkanı Fırat Muşlu, arsa fiyatlarının ikiye katlandığı bölgenin geleceğinin parlak olduğunu söyledi..

Fırat Muşlu: Beylikdüzü sınırındaki Yakuplu bölgesi villa vadisine dönüşüyor!

İstanbul'un Yakuplu bölgesi, villa vadisine dönüşüyor. Durak Plus Gayrimenkul Başkanı Fırat Muşlu, bölgeye 3 bin 500 villa ve 500 konut yapılacağını belirterek arsa fiyatlarının da ikiye katlandığını söyledi.

Önünde tekne bağlanan villa: West Wall Marine

Durak Plus Gayrimenkul'un Beylikdüzü Yakuplu'da 62 bin dönümlük alan üzerine inşa ettiği West Wall Marine'de, 64 villanın yüzde 40'ı satıldı. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, peşin alımların daha yüksek olduğunu kaydetti

Durak Plus Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Durak Plus Gayrimenkul Anonim Şirketi, Fırat Muşlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, West Wall Marina Villaları'nda kuruldu.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Bursa Keles'te 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 7 gayrimenkul!

Bursa ili Keles Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Keles ilçesi, Belenören, Durak, Gelemiş, Gököz, Issızören ve Dedeler mahallelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Mıracle Plus Gayrimenkul Ve E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mıracle Plus Gayrimenkul Ve E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Benyounes Negadi ve Hicham Benahmane ortaklığında kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi bguün bağcılar'da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Abid, Noura Soufı ve Yacıne Cherıfı ortaklığında kuruldu.

Time Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Time Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Erkın Amını, Fazalrahman Rasoolı, Najıbullah Habıbı ve Anpa Plus Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited ortaklığında kuruldu.

Durak Plus Gayrimenkul Haberi

Durak Plus Gayrimenkul

İstanbul Beylikdüzü sınırlarında bulunan Yakuplu bölgesi, villa vadisine dönüşüyor. Bölgede önümüzdeki 5 yıl içinde 3 bin 500 villa ve bin 500 konutun yapılması planlanıyor. Yakuplu'ya ilk yapılan villa projelerinden West Wall Marina Villaları'nın yatırımcısı Durak Plus Gayrimenkul Başkanı Fırat Muşlu, denize sıfır konumuyla avantajlı bir lokasyonda bulunan Yakuplu'nun Türkiye'nin en ekonomik marinalarından birine sahip olduğunu ve yakın gelecekte Yalova'dan deniz otobüsü seferlerinin başlamasının da planlandığını söyledi. 


METREKARESİ BİN DOLAR 

Gayrimenkul yatırımcısının bölgeyi birkaç yıl önce keşfettiğini anlatan Muşlu, "Daha 2 yıl önce, biz projeye başladığımız sıralarda, arsaların metrekare fiyatları 400-500 dolar seviyesindeydi. Şimdi ise fiyatlar bin dolar düzeyine geldi. Bölgenin yatırım açısından önü açık. Çünkü yapılacak toplu konutlar, villalar ile yaşam alanları genişleyecek, ticari alanlara gereksinim olacak" dedi.


Evinize ister denizden ister...