19 / 04 / 2024

Duralialıçta satılık sağlık alanı

Duralialıçta satılık sağlık alanı

Mamak Belediye Başkanlığı; Duralialıç Mahallesi'nde yer alan sağlık alanını satışa çıkarıyor. Söz konusu sağlık alanının toplam bedeli 1 milyon 707 bin 520 TL olarak belirlendi.

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

TOKİ Tekirdağ Çorlu projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorlu projesinde yer alan 73 adet konut 21 Mart'ta satışa çıkıyor. 

TOKİ Kırıkkale Delice projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar 21 Mart 2022 tarihinde satışa çıkıyor. 

Amazon ormanları Facebook'ta satılıyor haberlerine soruşturma!

Brezilya'da bulunan amazon ormanlarının Facebook'ta satıldığı haberleri üzerine Brezilya Federal Yüksek Mahkemesi, soruşturma başlattı. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

TOKİ Kayseri Tomarza projesi 23 Mart'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Tomarza projesi 23 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan 4 adet konut 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

TOKİ Malatya Yeşilyurt 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Duralialıçta satılık sağlık alanı Haberi

Duralialıçta satılık sağlık alanı

Mamak Belediye Başkanlığı; Duralialıç Mahallesi'nde yer alan sağlık alanını satışa çıkarıyor. Söz konusu sağlık alanının toplam bedeli 1 milyon 707 bin 520 TL olarak belirlendi. 


Söz konusu sağlık alanının ihalesi; 30 Ekim 2014 tarihinde Perşembe günü Mamak Belediye Başkanlığı Merkez binası içerisinde bulunan Encümen salonunda, Encümen huzurunda ihale edilerek satılacak.


İHALE İLANI:


DURALİALIÇ MH,51010 ADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 4118


T.C


MAMAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


İLAN METNİ


1 Belediyemiz sınırları içerisinde Duralialıç Mahallesi'nde 1 Adet Parselin , 2886 sayılı Devlet thale Kanununun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile 30.10.2014 tarihinde Perşembe günü 


Belediyemiz Merkez binası içerisinde bulunan Encümen salonunda, Encümen huzurunda ihale edilerek satılacaktır.


2 Arsaların konumu, alanı, tahmin edilen bedeli,Geçici teminat miktarı, İhale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir.


3 Arsa satışı ile ilgili olarak 2886 sayılı Devlet...