16 / 04 / 2024

Durmuş Nebioğlu

Durmuş Nebioğlu

Nevşehir'de kaplıca turizmi deyince akla ilk Kozaklı gelir. Kaplıca turizminde iddiası olan tüm yatırımcılar Kozaklı'da bir otel edinmek ister. Durmuş Nebioğlu ve Tarık Güneş de Kozaklı'da bir otel edinmek istedi.

Metur Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Metur Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turan Durmuşoğlu tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek Metro Hattı açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2,5 yıldır durmuş halde olan Yenidoğan - Cumhuriyet - Emek Metro Hattında inceleme yaptı. İmamoğlu, "Ne yazık ki yatırım planında olmayan 2017'nin sonundan beri yani 2,5 yıldır duran bundan 10 ay önce durmuş haliyle aldığımız ve tasarımı sıkıntılı bir kılçık hat" dedi...

Durmuşoğlu Proje İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğlu Proje İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Durmuşoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adana mesire alanı inşaatında sona gelindi!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Yenıgün Köyü Eğriçam mevkiinde yer alan mesire alanının yakın zamanda hizmete açılacağını vurguladı.

Osmaniye Kadirli Eğitim Vakfı yeni hizmet binası açıldı!

Genel merkezi Ankara olan Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı yeni hizmet binası coşkuyla açıldı. Ankara’da yaşayan Osmaniyelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışa Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ile Ruhi Ersoy’da katıldı.

Osmaniye Sumbas'a TOKİ ve stadyum kazandırılacak!

Osmaniye Sumbas Belediyesi çok amaçlı düğün Salonunda yapılan toplantıda konuşan Durmuşoğlu TOKİ ve Stadyumun Sumbas'a kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Osmaniye Kadirli Merkez Hamidiye Cami restore ediliyor!

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit Han tarafından yaptırılan Kadirli Merkez Hamidiye Camii restore edilecek. Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Merkez Hamidiye Camii’nin plan ve projesinin 2017 yatırım programına alınacağını söyledi.

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, İsmail Faik Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Erenköy, Ethemefendi Caddesi' nde kuruldu.

Osmaniye Karaçay Köprüsü açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay rekreasyon alanına yapılan asma köprünün açılışını Osmaniye Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu birlikte yaptı.

Rein İstanbul Gayrimenkul Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rein İstanbul Gayrimenkul Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi, Emrah Nebioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Güngören, A.Naif Gürman Mahallesi'nde kuruldu.

MDRG İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MDRG İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Fatih Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 600 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Y.Yavuz Sokak Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Afamıa İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afamıa İnşaat Limited Şirketi, Safwan Kayasseh tarafından 250 bin TL sermaye ile 26 Kasım 'da İstanbul İl 'i, Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, Nebioğlu Sokak 'ta kuruldu.

Durmuş Nebioğlu Haberi

Durmuş Nebioğlu

Durmuş Nebioğlu ve Tarık Güneş de turizm sektörüne girme kararı alınca Kozaklı'da bir otel edinmek istedi. Kısa bir süre önce Kozaklı'nın tanınmış tesislerinden "Roza Resort" Oteli'ni satın aldılar. 


5 YILDIZLI HİZMET 

İş adamı Durmuş Nebioğlu Kent Haber'e yaptığı açıklamada: ''Otelimizde bütün gereken hizmetler yenilendi. Hijyenden temizliğe kadar oda bakımları tekrar yapıldı. Ayrıca canlı müziğin yanısıra yemeklerde döner hizmeti de sunuyoruz. Müşteri memnuniyetinde en üst limiti hedefliyoruz. Kaliteli hizmet anlayışında inşaattan gelen tecrübemizle yenilenen yüzü ve yeni hizmet anlayışımızla bütün misafirlerimizi Kozaklı'daki otelimize bekliyoruz"diye konuştu. 


Vizyon Kent...