20 / 04 / 2024

Düzce Belediyesi yüksek kat kararı

Düzce Belediyesi yüksek kat kararı

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Kentsel dönüşüm, yüksek kiralar ve ev sahibi-kiracı tartışmaları İstanbul'dan İstanbul'a göçü tetikledi!

İstanbuk'da son zamanlarda kentsel dönüşüm seferberliği yaşanıyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm ve yüksek kiralardan dolayı evlerinden taşınmak zorunda kaldı. 

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Fahiş aidatlar için üç bakanlık masaya oturdu: Yeni düzenleme ile yüksek aidatlara büyük darbe vurulacak!

Türkiye'de kira fiyatları gibi yüksek aidatlarda vatandaşı zorluyor. Bu konuda üç bakanlık tarafından yürütülen yeni kanuni düzenleme ile fahiş fiyatların önüne geçilecek. İşte detaylar...

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Düşük primle yüksek emekli maaşı almak artık hayal değil! O tarihe dikkat!

Bağ-Kur prim eşitlemeyle SGK’lı gibi 7200 gün ile emeklilik hakkına kavuşmaya gün sayan yaklaşık 1 milyon Bağ-Kur’lu için yeni düzenlemenin detayları da belli oldu. Emekli aylığında etkili olan 1261 gün kuralı değişecek. Bu sayede, az primle, yüksek emekli maaşı alma avantajı doğacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yüksek maaşla çalışma fırsatı! Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alınacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alımı yapılacak. Yüksek maaşla hemen Karayolları Genel Müdürlüğü'nde hemen işe başlayın. İşte Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım detayları!

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Turner, dünyadaki en yüksek 100 binanın 16’sına imza attı!

ABD’nin en büyük üst yapı inşaat firmaları arasında yer alan Turner'ın imzası dünya üzerindeki en yüksek 100 binadan 16'sında bulunuyor.

Düzce'de yatay kentleşme modeliyle yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi!

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana gelen depremle sarsılan Düzce'de yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi...

Düzce Millet Bahçesi açıldı!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen 34 bin metrekare büyüklüğündeki millet bahçesi hizmete açıldı.  

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Ondörtüç Pendik'te düşük aidat ve yüksek hizmet dönemi!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği projesi 'Ondörtüç Pendik'te, sektörde bir aylık kira tutarına ulaşabilen fahiş aidatlara karşı “Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi”ne başladı.

Düzce Belediyesi yüksek kat kararı Haberi

Düzce Belediyesi yüksek kat kararı

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü imzası ile meclis gündeminde görüşülerek İmar ve Şehircilik Komisyonuna havale edildi.

Düzce Belediyesi'nde yer alan habere göre, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Düzce mitinginde gündeme gelen yüksek katlı yapıların akıbeti konusunda göreve geldiği ilk günden itibaren çalışmalara başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bahsettiği "kontrolsüz yapılaşma ve dikey mimari" konusunda hassas davranan Başkan Özlü, öncelikle Konuralp bölgesinin tarihi dokusuna yakışır şekilde yeniden yapılandırılması için  kurulan "Konuralp Yönetim Ofisi" toplantısında konuyu gündeme getirerek yüksek katlara izin verilmeyeceğini belirtmişti. Bu konu hakkında ilk somut adım Düzce Belediyesi'nin Haziran ayı...