27 / 04 / 2024

düzce genlik merkezi inşaatı

düzce genlik merkezi inşaatı

Düzce'ye önemli hizmetlerin kazandırıldığını anlatan Bakan 'Düzce'ye çok güzel bir stadyum kazandırdık. Kalıcı konutlarda 2 bin 500 kişilik bir salon yapıyoruz ve yıl sonuna kadar tamamlanacak...

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Düzce Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı tamamlanan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta hizmete açılacak.

Düzce Konuralp Yürüyüş Yolu'nda çalışmalar başlıyor!

Düzce Belediyesi yaptığı yatırımlarla Konuralp bölgesini turizm merkezi haline getiriyor. Bölgedeki çalışmalar 1 ay içerisinde tamamlanacak.

Düzce Kaynaşlı Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Düzce Kaynaşlı'da önemli ihtiyaçlarından biri olan kültür merkezi için çalışmalar başladı. Merkezin temelinin yakında atılması bekleniyor.

Düzce Belediyesi'nin kiraladığı taşınmazlar TBMM'de!

Düzce Belediyesi tarafından kiralanan taşınmazlara ve bir alışveriş merkezi binasının mülkiyetine ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yazılı soru önergesi hazırladı..

Düzce Kültür Merkezi açıldı!

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi görkemli açılış töreni ve sergilenen tiyatro gösterisi ile Düzcelileri büyüledi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere Düzce protokolü de Kültür Merkezi açılışına katıldı.

Düzce Kültür Merkezi'nde son düzenlemeler!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yapımı tamamlanan Kültür Merkezi’ndeki açılış töreni hazırlıklarını inceledi. Düzce’nin önemli yatırımlarından biri olan Kültür Merkezi’nde resmi açılış öncesi son çalışmalar da tamamlandı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi yarın açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesinde yapımı tamamlanan Kültür Merkezi açılıyor. Düzce’nin ‘kültür ve sanat’ kimliğini güçlendirecek önemli bir yatırıma imza atan Düzce Belediyesi, yapımı tamamlanan modern kültür merkezini hizmete açıyor.

Düzce'ye yeni itfaiye müdürlüğü inşa edilecek!

Düzce belediyesi itfaiye müdürlüğü için yeni bir proje geliştirdi. Buna göre, Düzce merkez ve kalıcı konutlar bağlantı noktasında yeni bir itfaiye merkezi oluşturulacak.

Düzce Koçyazı'da Özel Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Koçyazı Mahallesi'nde bulunan Metek TOKİ Konutları bölgesinde yapımı hayırsever İşadamı Hacı Hidayet Türkseven tarafından üstlenilen Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi temel atama törenine katıldı.

Düzce’ye Bilim ve Teknoloji Merkezi geliyor!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 26 bölgeden biri olarak seçilen Düzce’ye Bilim ve Teknoloji Merkezi açılacağını söyledi.

Düzce Kültür Merkezi açılıyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ek yatırımlar ile yapımı hızlandırılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Düzce Kültür Merkezi bayrama hazır!

Düzce Belediyesi tarafından yapılan ek yatırımlar ile yapımına hız kazandırılan Kültür Merkezi Kurban Bayramına hazırlandı.

düzce genlik merkezi inşaatı Haberi

düzce genlik merkezi inşaatı



Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bir dizi etkinliğe katılmak üzere geldiği Düzce'de, Vali Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve bürokratlar tarafından karşılandı. Bakan Suat Kılıç, Valilik makamında yaptığı konuşmada Düzce'ye yapılan yatırımlardan söz etti. Düzce'ye önemli hizmetlerin kazandırıldığını anlatan Bakan 'Düzce'ye çok güzel bir stadyum kazandırdık. Kalıcı konutlarda 2 bin 500 kişilik bir salon yapıyoruz. Yıl sonuna kadar tamamlanacak. Gençlik Merkezi inşaatına başladık. Ancak bununla yetinmedik, 4 katlı bir bina kiraladık.Merkezimiz tamamlanıncaya kadar aktiviteler burada sürdürülecek. Yine kalıcı konutlarda spor salonu yanında yüzme havuzu yapıyoruz. Ayrıca Düzce Üniversitesi'ndeki öğrencilerimiz için de 500 kişilik bir yurt yapıyoruz. Tüm bunlar bir hizmet sağanağı gibidir. Düzce'ye kazandırılan bu eserler devrim niteliğinde hizmetlerdir1 dedi. Bakan Suat Kılıç, kalıcı konutlarda yapımı...