19 / 04 / 2024

düzce kira ücretleri

düzce kira ücretleri

Düzce'de özellikle üniversitenin yakınında olan yerlerde bulunan evlerde kiralık fiyatları yükselişe geçti. Bölgedeki ev sahipleri kendilerini emlakçı olarak tanıtarak öğrencileri dolandırdı. 

Talih Özcan: 1999 Düzce depreminde evini kaybedenlerden geçmişe dönük kira isteniyor!

1999'daki Düzce'de meydana gelen depremin ardından, evsiz kalan vatandaşlardan geçmişe dönük kira bedeli istendiği gündeme geldi. İşte Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın konuya ilişkin o açıklaması...

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

ABD'de kira ücretleri yüzde 11'den fazla yükseldi!

ABD'de Ağustos ve Eylül ayında kira ücretleri geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 11'den fazla arttı.

Düzce'de döviz cinsinden kira sözleşmesi yapanlara uyarı!

Düzce Valiliği, kentte döviz cinsinden kira sözleşmesi imzalayan kişilere uyarıda bulundu. 

TOKİ Düzce Camikebir son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Düzce Camikebir'de 132 adet daire hayata geçirdi. TOKİ Düzce'de kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte, TOKİ Düzce Camikebir son başvuru tarihi...

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Dükkan kira artış oranı 2014!

6353 sayılı kanun gereğince Dükkan kiralamalarında kiracıya yapılacak yıllık zamlar konusunda dükkan sahipleri serbest bırakılıyor. Peki dükkan kira artışı nasıl hesaplanır? İşte dükkan kira artış oranı 2014..

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

Düzce'de kazı yapan iş makinesi, doğalgaz hattını deldi!

Düzce Aziziye Mahallesi Çayır Sokağı'nda Nihat Yıldız'a ait arazide kazı yapan iş makinesi, yer altından geçen doğalgaz hattına zarar verdi. Delinen boru yarım saatlik çalışma ile onarıldı.

Düzce'de 6 adet satılık gayrimenkul: 3 milyon 34 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 34 bin 475 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Düzce 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de satılık gayrimenkul 2 milyon 320 bin 365 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 320 bin 365 TL olarak belirlendi.Gayrimenkulün satışı Düzce 2. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Mehmet Keleş: Düzce otoyol çıkışı bir yıla biter!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, otoban bağlantısı konusunda karayollarının ikna olduğunu söylerken, 1 hafta içinde bütün paydaşların çalışmalarının bir araya getirilerek karayollarına götüreceklerini ifade etti...

Düzce D-100 imar planına 546 İtiraz geldi!

Düzce D-100 imar planına 546 İtiraz geldi. Düzce İl Genel Meclisi 24 Mart-24 Nisan tarihleri arasında askıya çıkan D-100 Revizyon İmar Planına gelen 546 itirazı değerlendirecek.

düzce kira ücretleri Haberi

düzce kira ücretleri

Koronavirüs salgını sonrası üniversitelerde yeni akademik senesinde eğitimlerin yüz yüze yapılacağının açıklamasıyla Düzce Üniversitesi çevresindeki konutlarda kira fiyatları 3-4 kat yükseldi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Düzce Emlakçılar Derneği kira fiyatlarının aşırı artışındaki nedenleri araştırırken, ev sahiplerinin emlakçı oyunu da gün yüzüne çıktı. Yapılan tespitlerde ev sahiplerinin kendi numaralarının da üzerinde yer aldığı emlakçı afişleri bastırıp kendi evlerine astıkları, bu yolla evi tutmak isteyen öğrenci ve ailelerinden bir kira peşin, bir kira depozito ve bir kira bedeli de emlakçı komisyonu istedikleri iddia edildi. 

Fırsat ticareti yapılıyor 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Düzce Emlakçılar Derneği Başkanı Ömer Kaya, "Yasakların kalkmasıyla birlikte evlere olan talep arttı. Talebin artmasıyla fırsat ticareti ortaya çıktı. Ev sahipleri kiracılarının tahliyesini ya da kiralarını arttırmasını talep ediyor. Son dönemlerde...