28 / 03 / 2024

Düzce Koçyazı Özel Eğitim Merkezi

Düzce Koçyazı Özel Eğitim Merkezi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Koçyazı Mahallesi'nde bulunan Metek TOKİ Konutları bölgesinde yapımı hayırsever İşadamı Hacı Hidayet Türkseven tarafından üstlenilen Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi temel atama törenine katıldı.

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılıyor! 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak! Bakın dolar tam bu kadar olacak

Merkez Bankası faiz kararı 21 Eylül Perşembe günü açıklanacak. Kararın açıklanması ile birlikte doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılacak. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak!

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Düzce Gölyaka TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesi projesi kapsamındaki konutlar bugün satışa çıktı.

TOKİ Düzce Gölyaka başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesinde yer alan konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Düzce'deki İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu!

Düzce'de bulunan İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, parka ilişkin olarak yazılı soru önergesi hazırladı..

Düzce'de korsan emlakçılar türedi!

Düzce Postası Gazetesi köşe yazarı olan Metin Köseer bugünkü yazısında, Düzce'de inşaat sektörünün artmasıyla oluşan sorunları anlattı. İşte o haber..

Düzce Belediyesi'nin kiraladığı taşınmazlar TBMM'de!

Düzce Belediyesi tarafından kiralanan taşınmazlara ve bir alışveriş merkezi binasının mülkiyetine ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yazılı soru önergesi hazırladı..

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Düzce'ye 4 yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi kentteki Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı Mahallelerinde park yapımı için ihale düzenledi.

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

Düzce Koçyazı Özel Eğitim Merkezi Haberi

Düzce Koçyazı Özel Eğitim Merkezi


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, genç nüfusun Türkiye'nin büyük zenginlik kaynağı olduğunu belirterek, "Bizim için her bir insanımız çok büyük bir önem ve değer taşıyor. Kaybedecek tek bir vatandaşımız bile bulunmuyor. Her bir insanımızın bu toplum için bir potansiyel taşıdığına ve bir değer üretebileceğine inanıyoruz. Siyasetimizin ve hizmet anlayışımızın temelinde insan yer alıyor." dedi.


Özlü, Düzce'nin Koçyazı Mahallesi'nde bulunan Metek TOKİ Konutları bölgesinde Düzce Valiliği ve Türkiye Beyazay Derneği tarafından projelendirilen, yapımı hayırsever İşadamı Hacı Hidayet Türkseven tarafından üstlenilen Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi temel atama törenine katıldı.


Çok önemli bir eserin temelini atıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Özlü, eğitim merkezini kazandıran yetkililere ve hayırsever iş adamı Hacı Hidayet Türkseven'e teşekkür etti. Özlü, "Sayın...