16 / 04 / 2024

Düzce Konuralp imar

Düzce Konuralp imar

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturumunda Konuralp'in imar mevzuatında değişiklik yapıldı.Karara göre Konuralp'te artık Zemin+4 kattan fazla yapı yapılamayacak. 

Düzce Konuralp 5 yıllık imar programına alındı!

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci birleşimi Meclis Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlığında yapıldı.

Düzce'deki tarihi evler restore edilecek! 

Düzce Belediyesi, Konuralp’in tarihi canlandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Belediye bölgede yer alan 8 kültür varlığını restore edecek. 

Düzce'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Konuralp Mahallesi, Veziroğlu mevkii, 4095 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 300 bin 35 TL'ye satıyor...

Zülkif Dağlı: Düzce'nin imar planlarını daha iyi dizayn edeceğiz!

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, su baskını ve toprak kayması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Önemli olan bundan sonra tedbirli olmak, aynı hataları tekrar yapmamak. Dere yataklarına kesinlikle ev yapmamak." diye konuştu.

Düzce'de 12.4 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Müdürlüğü, Düzce Merkez Konuralp Mahallesi, Hamamaltı Mevkii, 3410 parsel, 1697 parsel, 2748 parsel, 2750 parsel, 2149 parsel, 4259 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 12 milyon 364 bin 553 TL'ye icradan satıyor...

Düzce’de imar barışına 19 bin 146 kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2018 yılının Haziran ayında başlatılan ve 15 Haziran 2019 yılında sona eren İmar barışı uygulamasına Düzce’den 19 bin 146 başvuru geldi.

Düzce Konuralp'te binalara kat sınırı!

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturumunda Konuralp'in imar mevzuatında değişiklik yapıldı.Karara göre Konuralp'te artık Zemin+4 kattan fazla yapı yapılamayacak. 

Düzce Konuralp'teki yüksek katlı projelerin durdurulması isteniyor!

Düzce Konuralp'te kat imar izninin zemin+4 kat olmasına ilişkin karar Düzce Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Bölge sakinleri tarafından inşaatı devam eden yüksek katlı projelerin durdurulması istendi.

Düzce Belediyesi'nden yüksek kat kararı!

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Düzce'de imar izninin iptali için oy toplanıyor!

Düzce'de imar izni çıkan bölgede bina yapılmamasını isteyen vatandaşlar sandık kurdu. Vatandaşlar imar izninin iptali için oy topladı.

Düzce Kaynaşlı'nın imar planına onay!

Düzce'nin yapılaşma sorunu en fazla olan ilçeleri asında gösterilen Kaynaşlı için hazırlanan yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanıp askıya çıkarıldı.

Düzce'de imar barışı konuşuldu!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Ömer Cihangir ve Harita Mühendisleri Onur Kaymak ile Bilgehan Kıy, köy muhtarlarına İmar Barışı hakkında bilgi verdi. 

Düzce'de imar barışı başvuruları başladı!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal, imar barışı adı altında uygulanmaya başlayan 3194 sayılı İmar Kanunu’nun geçici 16. Maddesi hakkında bilgiler verdi. 

Düzce Belediye Meclisi'nde imar planı değişiklikleri görüşülecek!

Düzce Belediye Meclisi Şubat ayının ilk oturumunda 20 adet İmar Planı değişiklik taleplerini değerlendirecek.

Düzce Konuralp imar Haberi

Düzce Konuralp imar

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli başkanlığında Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturumu yapıldı. Düzce Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre; bir önceki toplantıda ilgili komisyonlara sevk edilen 24 gündem maddesinin de görüşüldüğü toplantıda en dikkat çeken karar Konuralp'in imar mevzuatında yapılan değişiklik oldu. 

Başkan Dr. Faruk Özlü'nün imzası ile meclise oradan İmar ve Şehircilik Komisyonuna gönderilen yüksek katlara ilişkin karar ikinci meclis oturumunda üyelerin oy çokluğu ile kabul edildi. Karara göre Konuralp'te artık Zemin+4 kattan fazla yapı yapılamayacak. Mevcut inşaatların da projeleri yeniden değerlendirilerek 4 kat üzerine izin verilmeyecek.

İmar mevzuatına ilişkin yazılan yazıda şu ifadelere yer verilmişti: "Konuralp Kenti'nin tarihi doku özellikleri çerçevesinde, merkez  ve yakın çevresi I. II. III. Derece  Arkeolojik Sit alanı olarak belirlenmiştir. Konuralp Kent...