19 / 04 / 2024

Düzce Olimpiyat Kavşağı düzenleme

Düzce Olimpiyat Kavşağı düzenleme

Nezih Tütüncüoğlu Bulvarından kuzey çevre yoluna bağlanan aksta D-100 üzerinde bulunan Olimpiyat kavşağında düzenleme yapılıyor.

Düzce'de 5 adet arsa 24 Ekim'de açık artırma ile satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatı!

Düzce Belediyesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey mahallerinde yer alan arsaları KDV'den muaf olarak satışa sunuyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Düzce Butik Silisyum Villaları satışta! Yeni proje...

Silisyum İnşaat tarafından Düzce'de inşa edilecek olan Düzce Butik Silisyum Villaları satışa sunuldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

Düzce 5.9 şiddetinde sallandı, uzman isimler peş peşe açıkladı! Büyük İstanbul depremi...

Bu sabaha karşı saat 04:08'de yaşanan Düzce'deki depremin ardından, beklenen büyük İstanbul depremini tetiklenip tetiklenmeyeceği merak konusu oldu. Peki Düzce'de yaşanan deprem büyük İstanbul depremini tetikler mi? İşte uzman isimlerin o açıklamaları...

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

TOKİ Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek. 

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Naci Görür'den Düzce depremi açıklaması!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, Düzce'de yaşanan depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görür, "Bu deprem muhtemelen zon içerisinde, 12 Kasım 1999'da kırılmamış olan küçük bir fay parçası tarafından üretildi" dedi.

Süleyman Soylu'dan Düzce depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilgili birimlere ulaşan herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi.

Düzce Valisi Cevdet Atay'dan Düzce depremi açıklaması!

 Düzce Valisi Cevdet Atay, merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Murat Kurum'dan Düzce depremi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Ahmet Ercan'dan Düzce depremi açıklaması!

Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapan Deprem Uzmanı Ahmet Ercan "Orada bir enerji açığı vardı. Oradaki enerji boşaldı. 1999 depreminde enerji açığı vardı boşaldı" şeklinde konuştu.

Düzce Olimpiyat Kavşağı düzenleme Haberi

Düzce Olimpiyat Kavşağı düzenleme


Düzce belediyesi tarafından çevre yol bağlantıları ile şehir içi ana arterlerdeki kavşaklarda yeni düzenlemeler yapılıyor. Birçok noktada ise yeni kavşaklar oluşturuluyor. Uzunmustafa mahallesi 853. cadde, Nezih Tütüncüoğlu bulvarı ile kuzey çevre yol bağlantılarında yeni kavşaklar açılıyor, bazı noktalardaki kavşaklar da genişletiliyor. Nezih Tütüncüoğlu bulvarını D-100 bağlayan ve çevre yoluna doğru uzanan aksta, Olimpiyat kavşağında, kavşak düzenlemesi için bir süredir yapılan kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. 



Düzce...