20 / 04 / 2024

Düzce projeleri

Düzce projeleri

Düzce Postası Gazetesi köşe yazarı olan Metin Köseer bugünkü yazısında bölgedeki inşaat sektörünü ve yatırımları değerlendirdi. İnşaat sektörünün canlandığını belirten Köseer, ''Düzce'ye yeni bir arena yapılmalı'' dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Katlı Pazaryeri için ilk kazma vuruldu!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in sosyal alanlar konusuna verdiği önem çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesi için planlanan katlı pazaryerinin yapımı için ilk çalışmalar başladı.

Düzce Akçakoca'ya arıtma tesisi müjdesi!

Düzce il genelindeki DSİ yatırımları Akçakoca’da ele alındı. Diapolis otelde yapılan toplantıya Düzce Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney, Şemsettin Yenersoy, Murat Caymaz katıldı.

Mehmet Keleş: Düzce artık modern bir kent!

Düzce’nin 9 Aralık 1999 tarihinde, Türkiye’nin 81’inci ili olmasının 16’ıncı yılı nedeniyle Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bir mesaj yayımladı. İşte Başkan Keleş tarafından yayınlanan o mesaj...

Düzce Belediyesi 2016 bütçesinin yüzde 55'i kamu hizmetlerine!

Düzce Belediyesi’nin 2016 yılı içinde yapmayı planladığı hizmetlerin fonksiyonel sınıflandırmasında ‘Genel Kamu Hizmetleri’ ilk sırada yer aldı. 214 Milyon liralık bütçenin yüzde 55’i olan 118 Milyon lira bu bölümde kullanılacak.

Düzce’de çarpık yapılaşmanın önüne geçildi!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptığı açıklamada Düzce’de çarpık yapılaşmanın önüne geçildiğini belirterek “ En önemli şansımız ‘ Planlı Gelişme Döneminde’ kalkınma hamleleri yapmamızdır’ dedi

Düzce Kalıcı Konutlar'daki işyerleri için proje hazırlanıyor!

Düzce Belediyesi tarafından merkez ve kalıcı konutlardaki atıl iş merkezlerindeki işyerlerine yönelik çalışma yapılıyor. Bunun için atıl iş merkezlerinde bulunan işyerlerinin envanteri de hazırlandı.

Akçakoca, sanayi yatırımları için avantajlı konumda bulunuyor!

Düzce Milletvekili Osman Çakır, Düzce konumu ve çalışmalarını ele aldı; Akçakoca, turizm alanında ülkemize ismini 1950'li yıllarda duyurmuş Düzce ilimizin Karadeniz'e açılan kapısıdır açıklamasında bulundu.

Düzce'de imar ve bayındırlık komisyonu toplandı!

Düzce'de İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplandı. DÜZCE İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri, 2015 yılı Ocak ayı toplantısında komisyonlarına havale edilen konulan görüşmek üzere bir araya geldi.

Düzce imar talepleri Belediye Meclis'inde görüldü!

Düzce imar talepleri Belediye Meclis'inde görüldü. TOPLANTIDA 32 gündem maddesi karara bağlandı. Düzce Belediye Meclisi, Ocak ayı ikinci birleşimini Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlığında gerçekleştirdi.

Düzce'nin kaderi Jale Hanım'la çizilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı bugün yapılıyor. Çalıştayda; Düzce’nin dünü, bugünü ve yarını konuşularak bir karara varılacak.

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

Düzce D-100 imar planına 546 İtiraz geldi!

Düzce D-100 imar planına 546 İtiraz geldi. Düzce İl Genel Meclisi 24 Mart-24 Nisan tarihleri arasında askıya çıkan D-100 Revizyon İmar Planına gelen 546 itirazı değerlendirecek.

Düzce'de 2 asırlık mezarlık gün yüzüne çıkarıldı!

Düzce'de 2 asırlık mezarlık gün yüzüne çıkarıldı. Düzce Kaynaşlı ilçesinde 1826 yılında oluşturulan, yıllar içinde toprak altında kalan mezarlık, belediye ekiplerinin çalışmasıyla yer üstüne çıkarıldı.

Düzce'de inşaatta kalan bir aile yeni eşyalarla donatılan eve yerleştirdi!

Düzce'de inşaatta kalan bir aile yeni eşyalarla donatılan eve yerleştirdi. İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı ( İHH ) Düzce Şubesi, inşaatta kalan ihtiyaç sahibi aileyi yeni eşyalarla donatılan eve yerleştirdi...

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yer alan Düzce Camikebir Konutları'nda kura tarihi belirlendi. İşte, TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi...

Düzce Camikebir TOKİ kura!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen Düzce Camikebir Konutları'nda kura çekimi için geri sayım başladı.

Düzce Belediyesi nikah salonu inşaatında son durum!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ‘Nikah Salonu’ ve Küçüksu Park düzenlemesine ilişkin inşaat çalışmaları hızlandırıldı. Küçüksu Park alanı içinde yapımı devam eden nikah salonunun kaba inşaatı tamamlandı.

Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu değişecek!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir Mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Düzce’nin şehir vizyonu dönüşümle gelişiyor!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Düzce Küçüksu Park projesinde nikah salonu inşaatı başladı!

Düzce’nin ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında bulunan Küçüksu Park alanı projesi çevre düzenlemeleri ile başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak park içinde yer alan nikah salonu için inşaat başlatıldı.

Düzce'de 5 adet satılık arsa: 1 milyon 69 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

Düzce projeleri Haberi

Düzce projeleri

Düzce büyüyor, Düzce yayılıyor, Düzce genişliyor, Düzce'de mahalle sayısı artıyor, Düzce hızla göç alıyor, Düzce kıpır kıpır yerinde duramıyor, Düzce'de inşaat sektörü canlandı, Düzce'de öğrenci sayısı arttı, Düzce'de şöyle oldu, Düzce böyle oldu diye diye bugünlere geldik. 

Düzce'nin büyümesi kadar bir çok eksiklikleri de var. Üstelik bu eksiklikler gözle görülen, ihtiyaç duyulan büyük eksiklikler. Öyle yabana atılacak bir iş değil. 


Mesela, otobandan OSB bağlantı yolu, Kültür Merkezi, Terminal, orta hasarlı ve boş binalar, prefabrikler, trafik, otopark sorunları gibi bir çok dertlerimiz var. 


Hep aynı şeyleri söylemek ve yazmak istemiyorum. Ben şahsım olarak bu işlerden bıkmaya başladım. Yetkililerin duyarsız kaldıklarını biliyorum.Resmi dairelerde bulunan birim müdürlerinin pasif kaldıklarını ve gün doldurmaya çalıştıklarını biliyorum. Yağa sabuna dokunmadan, fazla göze batmadan, incik boncuk göstermelerle, çene yarışına...