26 / 04 / 2024

düzce terminali açıldı mı

düzce terminali açıldı mı

Darıcı mahallesinde bir süre önce yapımı tamamlanan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Terminal’in resmi açılışı 6 Kasım tarihinde yapılacak.

Uzman Öğretmenlik Yıl Şartı 5'e Düşebilir: Meclis Açıldığında Neler Bekleniyor?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman öğretmenlik yıl şartının 5'e düşeceği açıklamasını yapmıştı. Bu düzenlemenin gerçekleşmesi için kanun teklifinin Meclis'e sunulması gerekiyor. Ancak, bu yıl içerisinde düzenlemenin hayata geçmesi beklenmiyor.

Düğün sezonu açıldı airfryer ve kahve makinesi satışları patladı!

Düğün sezonunun açılması ve Anneler Gününe kısa süre kalması airfryer ve kahve makinesi satışlarını patlattı. İşte detaylar...

Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı!

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada 23 Kasım tarihinde meydana gelen depremden sonra başlatılan çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı...

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Naci Görür'den Düzce depremi açıklaması!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, Düzce'de yaşanan depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görür, "Bu deprem muhtemelen zon içerisinde, 12 Kasım 1999'da kırılmamış olan küçük bir fay parçası tarafından üretildi" dedi.

Süleyman Soylu'dan Düzce depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilgili birimlere ulaşan herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi.

Düzce Valisi Cevdet Atay'dan Düzce depremi açıklaması!

 Düzce Valisi Cevdet Atay, merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Murat Kurum'dan Düzce depremi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Ahmet Ercan'dan Düzce depremi açıklaması!

Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapan Deprem Uzmanı Ahmet Ercan "Orada bir enerji açığı vardı. Oradaki enerji boşaldı. 1999 depreminde enerji açığı vardı boşaldı" şeklinde konuştu.

Düzce Millet Bahçesi açıldı!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen 34 bin metrekare büyüklüğündeki millet bahçesi hizmete açıldı.  

Mersin Millet Bahçesi açıldı!

Mersin’de üç ayrı bölüm halinde hayata geçirilen Mersin Millet Bahçesi, dün hizmete açıldı. Yatırım bedeli 100 milyon TL'yi aşan millet bahçesi Türkiye'nin en büyük millet bahçelerinden biri oldu.

düzce terminali açıldı mı Haberi

düzce terminali açıldı mı


Darıcı mahallesinde bir süre önce yapımı tamamlanan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Terminal’in resmi açılışı 6 Kasım tarihinde yapılacak.


Düzce ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Terminalinin de tüm çalışmalar tamamlandı ve resmi açılışa hazır hale getirildi. 31 Bin 500 metrekare toplam alanlı terminalde 21 otobüs peronu, 52 minibüs peronu yer alıyor. 



Düzce...