29 / 03 / 2024

Düzce Umut Atölyesi konut inşa ediyor

Düzce Umut Atölyesi konut inşa ediyor

Düzce depreminde kiracı olan depremzedelerin kurduğu Evsiz Depremzedeler Dayanışma ve Konut Yapı Kooperatifi, Düzce Umut Atölyesini kurdu. Atölye, ' adını verdikleri 234 konutu kapsayan yaşam alanı inşaa edecek.

Düzce'de hayırsever iş adamının desteğiyle inşa edilecek ortaokulun temeli atıldı!

Düzce'de, Milli Eğitim Bakanlığı, belediye ve hayırsever iş insanının desteğiyle inşa edilecek okulun temeli atıldı.

ALG Constructions Düzce projesi için imzalar atıldı!

ALG Constructions tarafından, Düzce'de kurulacak AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan proje için imzalar atıldı...

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma proje geliyor!

500 milyon TL'lik yatırımla Düzce'nin merkezinde Göle Ailesi'ne ait olan 50 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bölgedeki en büyük AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan mega projenin imzaları Alg Constructions Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ve Göle Ailesi tarafından atıldı.

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yıkım başladı!

Düzce’de yıllardır atıl vaziyette bekleyen SSK Hastanesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 3 kepçe ve 6 işçinin çalıştığı binanın 3 ay içerisinde yıkım işleminin bitirilecek teslim edilmesi planlanıyor. 

Düzce Çilimli Belediyesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

Düzce Çilimli Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı. Temel atma törenine Belediye Başkanı Muhsin Yavuz katıldı.

Düzce’de 73 milyon liralık 6 tesisin temeli atıldı!

Düzce’de 73 milyon lira yatırım bedeline sahip olan 6 tesisin temeli atıldı. Temel atma törenine, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'de katıldı.

Düzce Kaynaşlı Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Düzce Kaynaşlı'da önemli ihtiyaçlarından biri olan kültür merkezi için çalışmalar başladı. Merkezin temelinin yakında atılması bekleniyor.

Düzce Spor Kompleksi'nin temeli yaz başında atılacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, projesi daha önce yapılan spor kompleksinin temelinin de yaz ayları başında atılacağını söyledi

Düzce Kurugöl'de fizibilite çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi tarafından Düzce’nin tabiat parklarından Samandere’nin turizme kazandırılmasının ardından atıl ve harabe durumda bulunan Kurugöl’ün de doğal ve kaynak değerleri için de çalışmalar başlatıldı. Kurugöl’ün ekoturizm ve rekreasyonel görünümü için fizibilite çalışmaları yapılıyor.

Düzce Katı Atık Tesisi için onay çıktı!

Düzce Merkez İlçe Esençam Köyü sınırları içinde bulunan “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi” için Bakanlık düzeyinde onay çıktı.

Düzce Umut Atölyesi konut inşa ediyor Haberi

Düzce Umut Atölyesi konut inşa ediyor

Düzce depreminde kiracı olan depremzedelerin kurduğu Evsiz Depremzedeler Dayanışma ve Konut Yapı Kooperatifi, Düzce Umut Atölyesini kurdu. Atölye, ' adını verdikleri 234 konutu kapsayan yaşam alanı inşaa edecek. 20 Kasım'da hem Umut Atölyesi'nin birinci yaş günü kutlaması, hem de daha fazla kişinin desteğini almak üzere bir buluşma gerçekleştirildi. Projeye ilişkin Düzce Umut Atölyesi tarafından yapılan açıklamada, farklı disiplinlerden birçok meslek insanının bir araya geldiği belirtilerek, "Birlikte Mücadele, Birlikte Tasarım' dedikleri kaydedildi. Destek beklediklerine işaret edilen açıklamada "Birlikte İnşaat aşamasındayız ve sana ihtiyacımız var" denildi. Dayanışma çağrısı yapan Atölye, "Sponsorluk değil ama maliyetine malzeme sağlayacak yerler arıyoruz" açıklamasında bulundu. Geniş avlularda düğün Umut Evleri Projesi, herkesin ev içi mahremiyetini istediği, fakat ortak kullanım alanlarının da olmasını istediği için geniş avlular...