19 / 04 / 2024

düzce üniversitesi akademik personel ilanı

düzce üniversitesi akademik personel ilanı

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından İnşaat Mühendisliği bölümüne, İnşaaat sektörüne yönelik sürdürülebilirlik konusunda çalışmış olmak şartıyla doçent alınacak. Akademik personel alımı ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kamuda iş arayanlara fırsat! Düzce Üniversitesi 157 personel alacak…  İkamet şartı aranmıyor!

İş arayan ve bir devlet kurumunda işe girmeyi arzu edenler için fırsat Düzce Üniversitesinden geldi. Üniversite, büro personeli, güvenlik görevlisi, hemşire, destek personeli dahil tam 157 farklı pozisyona eleman arıyor. Peki başvuru şartları neler? KPSS şartı var mı? Kimler başvurabilir?

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Düzce'nin gündemi kentsel dönüşüm! 

Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen konferansta kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı. 

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi'nin ek binası tamamlandı!

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, hastanenin ek binasının zorlu bir süreçten geçerek tamamlandığını açıkladı. 

Faruk Özlü Düzce'deki Tekonopark'ın inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde kurulan Teknopark'ın inşaatını inceledi.

Düzce'de YHT için çalıştay yapılacak!

Düzce Belediyesinin vizyon projelerinden olan yüksek hızlı tren projesi için çalıştay gerçekleştirilecek. Çalıştay 10 Nisan'da Düzce Üniversitesi Cumhuriyet salonunda yapılacak.

Düzce Üniversitesi'ne yeni yol!

Düzce Belediyesi D-655 ile Düzce Üniversitesi arasındaki yolun iki yanına yaya yolu yapmak için çalışmalara başladı.

Düzce Üniversitesi'ne inşa edilecek cami için toplantı yapıldı!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz da katıldı...

Düzce Üniversitesi kampüs alanına cami inşa edilecek!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı...

Düzce Deprem Çalıştayı yarın yapılacak!

12 Kasım 1999 Düzce Depremi’nin 16’ıncı yılı nedeniyle ‘Düzce Deprem Çalıştayı’ programlandı. Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Deprem Çalıştayının bu yıl dördüncüsü yapılacak.

Düzce Deprem Çalıştayı yarın düzenlenecek!

12 Kasım 1999 Düzce Depremi’nin 16’ıncı yılı nedeniyle ‘Düzce Deprem Çalıştayı’ programlandı. Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Deprem Çalıştayının bu yıl dördüncüsü yapılacak.

Düzce'de kentsel dönüşüm çok iyi planlanmalı!

stanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Gündoğdu: "Eldeki verilerin bildirdiği risklere göre, iki deprem geçiren Düzce'de kentsel dönüşümün çok iyi planlanması gerekiyor. " dedi.

düzce üniversitesi akademik personel ilanı Haberi

düzce üniversitesi akademik personel ilanı

Düzce Üniversitesi Rektörlüğünden:


AKADEMİK PERSONEL ALINACAKTIR


Üniversitemiz birimlerine; 2547 sayılı Kanunun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ve Üniversitemiz “Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterleri”nin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara ve ilgili yönetmelikte aranan şartlara sahip olmaları gerekmektedir.

1 - Başvuru süresi ilanın yayım tarihi itibari ile 15 (onbeş) gündür. Profesör ve Doçent kadrolarına başvurular Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, diğer başvurular ilgili birimlere şahsen yapılacaktır. Süresi içinde yapılmayan başvurular ile eksik belgeli dosya teslim eden adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

2 - Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 06.11.2008 tarihli Genel Kurul Toplantısında aldığı karar gereğince tüm Yardımcı Doçent adayları yabancı dil sınavına alınacaktır.

3 - Adayların atamalarının yapılabilmesi için; ilan edilen kadronun bölümüne/programına veya anabilim dalına uygun alandan...