26 / 04 / 2024

DYO arge merkezi projesi

DYO arge merkezi projesi

2013 yılında önceki yıla kıyasla Performans Endeks Puanını önemli ölçüde artıran DYO, Türkiye çapındaki 164 Ar - Ge Merkezi arasında ilk 10’ da yer alıyor.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Uludağ Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi kuracak!

Uludağ Üniversitesi Senatosu, aralık ayı toplantısında Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Yönetmeliği’ni görüştü ve karara bağladı. Karara göre ilk etapta Uzaktan Eğitim Merkezi için stüdyo kurulacak.

Stüdyo City 4. etap yoğun ilgi görüyor!

İzmir yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi.

Stüdyo City 4. etap satışları başladı!

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Gayrimenkul sektöründe dikkatleri üzerinde toplayan Yücesoy Mühendislik'in vizyoner yeni projesi büyük ilgi görüyor.

DYO, 38. Uluslararası Yapı Fuarı'na katılıyor!

38. Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 21 – 25 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. DYO, yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren fuarda 3’üncü salon ve 261 numaralı standda ziyaretçileriyle buluşac

DYO yeni ürünü Hidrolux'u tanıttı!

Boyadaki yeni trendleri takip etmek için kimya sektörünün en başarılı Ar-Ge Merkezi’ne sahip DYO’nun geniş ürün yelpazesine bakmak yeterli. DYO ailesine en son katılan ürün ise su bazlı içeriği ile öne çıkan Hidrolux oldu.

DYO AR-GE Merkezi Türkiye’nin En İyileri arasında!

2013 yılında önceki yıla kıyasla Performans Endeks Puanını önemli ölçüde artıran DYO, Türkiye çapındaki 164 Ar - Ge Merkezi arasında ilk 10’ da yer alıyor.

DYO teknolojisiyle fark yaratan ürünleriyle Santek 14 Fuarı’nda!

DYO, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek SANTEK’14 “2. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı”na yenilikçi teknolojileri kullandığı son ürünleri ile katılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek...

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

DYO kimya alanında en başarılı Ar-Ge Merkezi seçildi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bu yıl ilk defa Türkiye'deki 154 Ar-Ge Merkezinin performans endeksini açıkladı. DYO, değerlendirme sonucunda kimya sektöründe 1'inciliğe layık görülerek bu alanda en başarılı Ar-Ge Merkezi seçildi

DYO arge merkezi projesi Haberi

DYO arge merkezi projesi

DYO, Türkiye ihracatına 18 milyar dolarlık katkı yapan kimya sektöründe Ar-Ge liderliğini bırakmıyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından açıklanan performans değerlendirme sonuçlarına göre Kimya Sektörünün En Başarılı Ar-Ge Merkezi ödülünü yine DYO kazandı. 2013 yılında önceki yıla kıyasla Performans Endeks Puanını önemli ölçüde artıran DYO, Türkiye çapındaki 164 Ar-Ge Merkezi arasında ilk 10’da yer alıyor.

3. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi’nde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın açıkladığı sonuçlara göre DYO, sadece boya sektörünün değil kimyanın da En Başarılı Ar-Ge Merkezi seçildi. Türkiye ekonomisinin büyüme hedeflerinde yüksek katma değerli üretim ve inovasyon özel bir yere sahip. İnovatif teknolojiler geliştirmek için Ar-Ge’nin önemini gören DYO, 1967 yılında Ar-Ge Departmanı’nı kurdu. 2009 yılına gelindiğinde, Türkiye’nin bugün sayıları 164’e ulaşan ilk...