26 / 04 / 2024

e devlet

e devlet

SGK sahte sigorta bildirimlerini denetlemeye devam ediyor; maaşınız kesilebilir ve sigorta ödemlerinde geriye dönük ödeme istenebilir...

Enerji Kimlik Belgesi sorgulama e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Binaların Enerji Kimlik Belgesi'ni almaları 2020 yılı itibarıyla zorunlulaştı. Bir yapının bu belgeye sahip olup olmadığı sorgulanabiliyor. Peki, Enerji Kimlik Belgesi sorgulama e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Tapum e-devlette görünmüyor! Ne yapmalıyım?

Ev, arsa, arazi gibi taşınmaz mal sahipleri tapularını e-Devlet üzerinden görüntüleyebiliyor. Ancak kimi zaman tapunun e-devlette görünmemesi sorunu yaşanıyor. Bu durumda ne yapmalı?

Hüseyin Kesimoğlu: Hedefimiz tapu işlemlerini elektronik ortamda sağlamak!

Elektronik işlemin temellerinin atıldığın söyleyen Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Kesimoğlu "Hedefimiz, e-devlet entegrasyonu sağlanırsa 3-5 sene içinde pek çok tapu işlemini, elektronik ortamlarda yapabilmek" dedi.

Lütfi Elvan: e-Devlet, 17 milyon 888 binin üstünde kullanıcıya ulaştı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan "2018 itibarıyla e-Devlet kullanıcı sayımızı 30 milyona, e- Devlet üzerinden verilen hizmet sayısını ise 3 bine ulaştırmayı planlıyoruz" dedi.

Sokaklardaki baz istasyonunun ölçüm değeri e-Devlet'ten görülebilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 4 Kasım Pazartesi gününden itibaren isteyen herkesin e-Devlet üzerinden kendilerine en yakın baz istasyonunun elektromanyetik alan ölçüm değerini takip edebileceğini bildirdi....

Deprem sigortası 'e-Devlet'ten' takip edilecek!

Türksat A.Ş ile Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) arasında yapılan işbirliğiyle zorunlu deprem sigortası işlemleri, e-Devlet Kapısı'ndan da takip edilebilecek. www.turkiye.gov.tr'den e-Devlet şifreleriyle giriş yapılabilecek...

Konutların bilgilerine internetten ulaşılabilecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Türkiye genelindeki bütün gayrimenkulleri internet ortamına taşımaya hazırlanıyor...

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları güncellendi! Emekliler dikkat! Yeni maaşlar e- Devlet'te!

Milyonlarca SSK ve Bağ-KUR emeklileri, ocak ayında ilk yüzde 37,57 oranındaki artışın ardından ek olarak yüzde 11.68 puanlık refah payı ile güncellendi. Emekliler dikkat, yeni maaşlar E-DEVLET'e yansıdı. İşte emeklilerin güncel maaşları...

SSK ve BağKur emeklilerine e-Devlet şoku! Zam oranı düzeltilmezse şimdi 10 bin TL alan, Temmuz'da da aynı maaşı alacak!

SSK ve BağKur emeklilerinin maaş artışı yüzde 49,25 şeklinde belirlendi. Fakat, söz konusu artış düne kadar e-devlet kayıtlarına yansımadı ve maaşlarının yüzde 49 yerine 37,57’lik oranla güncellenmiş halini gören emeklilerde son maaş artışının seyannen yapılıp yapılmadığı endişesi oluştu.

SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? Hasta bezi ödemesinde detaylar belli oldu! e-Devlet hasta bezi sorgulama!

SGK hasta bezi başvurusu ve ödemeleri ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? e-Devlet'ten hasta bezi sorgulaması yapılır mı?

Çift sözleşmeye, fahiş kiralara son! Her şey E-devlet’ten olacak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründe yeni yıl itibarıyla yeni bir uygulamaya geçilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre her şey E-devlet üzerinden yapılacak.

Taşıt takas sisteminde yeni dönem! e-Devlet kanalından ulaşılabilecek!

Takasbank, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Noterler Birliği ortak çalışmasıyla uygulamaya alınan "Taşıt Takas" uygulamasına e-Devlet kapısı da eklendi. 

Kentsel dönüşüm başvuruları e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması amacıyla Kentsel Dönüşüm Yasası yürürlüğe girdi. Konutunu yenilemek isteyenler kentsel dönüşüm başvurularının e-Devlet'ten nasıl yapıldığını araştırıyor. İşte merak edilenler...

Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları

Her sene gayrimenkul sahiplerinden tahsis edilen emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Peki, Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? İşte E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları...

E-Devlet ve Web Tabu Miras Kaydı Sorgulama ekranı açıldı! Miras sahibi olabilirsiniz...

E-Devlet'te beklenen ekran açıldı. Bu ekran üzerinden kontrol edip mirasınız olup olmadığını görebilirsiniz. Aile büyüklerinizden ve akrabalarınızdan miraslar kalabilir. İşte haberin ayrıntıları ve sorgulama ekranının detayları...

Kasım 2023 paraları için geri sayım başladı! E-Devlet'ten başvuranın hesabına 5 bin 97 TL yatırılacak!

Evde bakım yardımı alan yüz binlerce kişi merakla Kasım 2023 paralarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre E-Devlet'ten başvuranın hesabına 5 bin 97 TL yatırılıyor. İşte detaylar...

e-Devlet'ten onaylayamayan tapu sahiplerine kötü haber! 100 bin lira cezası var

Fahiş konut ve araba fiyat artışlarının önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirilen yeni karar 1 Kasım'da yürürlüğe girecek. Bu durumda E-Devlet veya Web Tapu'da kimlik doğrulaması dönemine geçiliyor.

e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar yandı! Ne ev ne arsa ne de tarla... Resmen yeni dönem başlıyor! 

Son dönemlerde artan fahiş gayrimenkul fiyatlarından sonra hükümet harekete geçti. Planlanan yeni uygulamada e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar kişiler ilan veremeyecek.

e-Devlet’te biriken para nereden öğrenilir ve  nasıl çekilir?

E-Devlet, adınıza yatırılmış biriken parayı öğrenmek ve çekmek için kullanabileceğiniz önemli bir kaynak. İşte bu işlemi gerçekleştirmenin detayları...

e devlet Haberi

e devlet

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) denetlemelerine hız kesmeden devam ediyor. Bunlardan biri de ‘sahte sigorta bildirimi’ denetlemesi. Sahte sigorta bildirimlerinde tepsi halinde kişilerin maaşı kesiliyor ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) geriye dönük ödeme isteyebiliyor. Çalışan vatandaşların bu konuda mağduriyet yaşmaması için e-Devlet hesabı üzerinden maaş bordrosunu kontrol etmesi gerekiyor.

HİZMET DÖKÜMÜNDE BU HARFLER VARSA MAAŞ KESİLEBİLİR

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), yaptığı açıklamada hizmet dökümü kısmında S,Ş ve K harfi bulunanların maaşlarının kesilebileceğini ve ayrıca bu kişilerden geriye dönük ödeme talep edilebileceğini kaydetti. Vatandaşların bu tür sıkıntılar yaşamaması için e-Devlet hesaplarında yer alan hizmet dökümü kısmını kontrol etmeleri gerekiyor.

Sizin de eğer maaş bordrolarınızda S,Ş, ve K harfleri varsa kesinlikle dikkatli olmanız gerekiyor çünkü Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK),sahte sigorta bildirimleri için hemen işlem başlatıyor.

SİGORTA...