25 / 04 / 2024

EA Shaw

EA Shaw

Ülkenin en büyük emlak ofislerinden EA Shaw yılın ikinci çeyreğinde Bloomsbury, Covent Garden, Soho ve Holborn bölgelerindeki yeni konutların yüzde 83'ünün İtalyanlar tarafından satın alındığını duyurdu

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Enes Savaş tarafından kuruldu.

IEA raporuna göre; yollardaki elektrikli araç sayısı 10 kat artacak

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Dünya Enerji Görünümü 2023 raporu yayınlandı. Yayınlanan raporda 2030 senesinde hayatımızda nelerin değişeceği ve elektrikli araç sayısında artacağı belirtidi. İşte ayrıntılar...

FIFA 23 ücretsiz oluyor! Oyun severlere müjde gibi müjde geldi! Hemen bakın, bu fırsatı kaçırmayın!

EA Sports tarafından geliştirilen FIFA 23, Game Pass kütüphanesine ekleneceği müjdesi, futbol oyunu tutkunlarını heyecanlandırdı! İşte ayrıntılar...

5 bin TL'den fazla değeri olan oyunlara sadece 8 TL'ye sabip olabilirsiniz!

Birçok oyunu tek abonelikte sunan abonelik tabanlı bir hizmet olan EA Play, ilk ayda yüzde 80 indirim başlattı.

FİFA severlere müjde! Öyle bir indirim geldi ki herkes şaşırdı

EA Games, FIFA 23 için yüzde 70'e varan bir indirim yaptı. Ancak üzücü haber şu ki sadece PC kullanıcıları bu imkanı değerlendirebilecek

EA Games'ten oyun canavarlarını sevindiren haber! 129 TL'lik bedava oldu

EA Games'ten oyun canavarları için müjdeli haber geldi, Dead Space Remake için ön sipariş verenlere 129 TL'lik Dead Space 2'yi ücretsiz sunacağını açıkladı.

Ea Uras Grup Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ea Uras Grup Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ataman tarafından kuruldu. 

EA'den müjde! Sims 4 artık tamamen ücretsiz! Paketler yarı fiyatına indi! 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Popüler simülasyon oyunu The Sims 4 tüm platformlarda ücretsiz. Sims 5'in geliştirilmekte olduğu bildiriliyor.

Jetle künefe söylüyordu ünlü iş insanı iflasını istedi

Ekim Alptekin’in EA Mühendislik Müteahhitlik İnş. San. Ve Tic. A.Ş.’nin iflasına İstanbul Anadolu Ticaret Mahkemesi karar verdi. Bilirkişi gelen veriler ışığında, Mehmet Karasu’nun ticari işletmeyi kısmen de olsa kendi adına işlettiğini sadece tacir sıfatına haiz olduğunu göstermediğini ifade etti.

EA’den pc oyuncularına sürpriz!

Merkezi Redwood’da bulunan video oyun şirketi EA, yaklaşık iki yıl önce duyurduğu uygulamasını Windows kullanıcılarına sunmaya başlayacaklarını açıkladı.

Yok artık! FIFA 23 yanlışlıkla bir ay önceden erişime sunuldu!

EA Sports, FIFA 23 için çok büyük bir hataya imza attı. Ön satışta olması gereken FIFA 23 yanlışlıkla erişime açıldı. Oyunu satın alan kullanıcılar Ronaldo'yu ve yeni formaları ifşa etti.

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Oyun devi satışa çıktı! EA’in yeni sahibi kim olacak?

Video oyun endüstrisinin devi kendini satılığa çıkarıyor. Yeni sahibini arayan oyun devi Electronic Arts, Disney, Apple ve Amazon gibi potansiyel alıcı şirketlerle görüşmelere başladı. Görüşmeler sürerken henüz net bir karar alınmış değil.

EA Shaw Haberi

EA Shaw

Roma İmparatoru Sezar'ın 2 bin yıl önce işgal ettiği İngiltere bir kez daha Romalıların istilasına uğradı.


GEÇEN YIL HİÇ KONUT SATIN ALMADILAR


Times gazetesine göre şirket geçen yılın aynı döneminde İtalyanlara hiç satış yapmamıştı. 


Emlak ve yatırım şirketi Knight Frank da mart ayında yaptığı araştırmada İtalyanların Londra'nın emlak piyasasına yatırımda Ruslar'ı geçerek ilk sıraya oturduğunu ortaya koymuştu.


Bu ilginin sebebi ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz. İtalyanlar, birikimlerini güvenli liman olarak gördükleri Londra emlak piyasasında değerlendirmeyi tercih ediyor. İtalyanların 2011'de Londra'da 408 milyon Sterlinlik konut aldığı tahmin...