29 / 03 / 2024

EAG Turizm ve İnşaat

EAG Turizm ve İnşaat

Anadolu Isuzu tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'unda yapılan açıklamaya göre 13 Ağustos'ta yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Kartal arazisinin EAG Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satışı onaylandı...

Isuzu, Kartal arazisinin EAG Turizm'e devredilmesi hakkında açıklama yaptı!

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan bilgiye göre EAG Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. devredilmesine yönelik açıklama yaptı...

Selfhome Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Selfhome Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Ümit Dursun Sümeraka tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de Esenyurt, Atatürk Mahallesi, 555 Sokak, 1C/2'de kuruldu.

Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi, Cengizhan Parmaksız, Hakan Parmaksız tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Matiloğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi, Hüseyin Ertana, Servet Kantar, Adnan Yüce, Ertuğrul Ayhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Impact Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Impact Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi, Valentyn Demchuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Evgeny Dolzhnenko, Cavit Boyacı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 36 milyon TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu.

Emays Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emays Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Selma Uzuner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de Ataşehir, Ataşehir Atatürk Mahallesi, Sedef Caddesi, Ata 2 Sitesi'nde kuruldu.

GRS Tur Seyahat Turizm ve Taşımacılık Limited Şirketi Kağıthane Ayvaz Tur Şubesi açıldı!

GRS Tur Seyahat Turizm ve Taşımacılık Limited Şirketi Kağıthane Ayvaz Tur Şubesi, Burç Güler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ekim'de kuruldu.

Koldere Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koldere Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Kani Balcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Beyoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Delano Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Enerji Müzesi Şubesi açıldı!

Delano Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Enerji Müzesi Şubesi, Sinan Bağlan Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Eyüp, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde kuruldu.

Funes Emlakçılık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Funes Emlakçılık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Ali S. Alqatabi, Othman Ahmed O Al Othman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu.

Day Tours Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Day Tours Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi, Altuğ Uğurola, Dayana Delia Ba tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Maltepe, Altıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Asrın Turizm ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asrın Turizm ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Bahar Baştürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül 2014 tarihinde Eyüp, Sakarya Mahallesi, Alibeyköy Caddesi'nde kuruldu.

Classic Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Classic Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Azadeh Shadrouz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Eylül'de Şişli, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

EAG Turizm ve İnşaat Haberi

EAG Turizm ve İnşaat


Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


1. 13 Ağustos 2013 tarihinde saat 14:00 de yapılan Şirketimiz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında, İstanbul ili Kartal İlçesi Soğanlık Mahallesi 4485 ada 139 Pafta 17, 184, 190, 192 ve 289 numaralı parsellere kayıtlı taşınmazların ("Taşınmazlar") 4 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilen satış ihalesi sonucunda ihaleyi kazanan EAG Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ne 191.000.000 (yüzdoksanbirmilyon) TL bedel ile nakden satışı onaylanmıştır.


2. Genel Kurul toplantısına katılıp ayrılma hakkını kullanmak amacıyla olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhlerini toplantı tutanağına işleten ortağımız bulunmadığından ayrılma hakkı kullanımına ilişkin ilave bilgi verilmesine gerek kalmamıştır.

Metnin detayı için