17 / 04 / 2024

Ebru Neval Dikmen

Ebru Neval Dikmen

Son dönemde ev mobilyasında değişen trendler markaları klasik motiflerle güncel çizgilerin birleştiği tasarımlara yönlendiriyor. Yeni mobilya alımlarında tüketiciler, ahşap, deri, mermer ve metal malzemelerin bir arada kullanıldığı ürünleri tercih ediyor.

TOKİ Sinop Dikmen 94 konut ihalesi 25 Nisan'da!

TOKİ Sinop İli Dikmen İlçesi'nde toplamda 94 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Sinop Dikmen 94 konutun ihale tarihi belirlendi.

Ebru Yaşar-Necat Gülseven çifti Diyarbakır'da okul inşa edecek!

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucaklarına alan Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çifti yeni yatırım yapacak. Çift, Gülseven'in memleketi olan Diyarbakır Bismil'de okul inşa edecek.

Caner Erkin, Ebru Yaşar'ın beğendiği evi satın aldı!

Caner Erkin, Ebru Yaşar'ın beğendiği evin sahibi oldu. Erkin, Yaşar’ın doğum nedeniyle alamadığı villayı 3 milyon 600 bin dolara satın aldı.

Ebru Şallı İstinye'de ev kiraladı!

Uzun zamandır yan yana görülmeyen Ebru Şallı ve Cem Yılmaz'ın gizli gizli görüldüğü anlaşıldı. İstinye'de oturan Şallı rahatça görüşebilmek için ikinci bir ev kiraladığı iddia edildi.

Tuna Ev, Goldies koleksiyonuyla ışıltılı bir dünya sunuyor!

Tuna Ev, Goldies koleksiyonuyla 1950 - 1980 arası dönemin ruhunu yaşam alanlarına yansıtıyor. Tuna Ev Tasarım ve Ürün Yöneticisi Ebru Neval Dikmen, Goldies stilinin son derece vurgulu ve iddialı bir etki bıraktığını belirtiyor.

Mete Okay İnan ile Ebru Destan boşanıyor!

Eski manken Ebru Destan ile işadamı eşi Mete Okay İnan, boşanmak için mahkemeye başvurdu. Destan 2.5 milyon lira tazminat isterken, İnan ise eşinin lüks yaşam peşinde olduğunu öne sürdü.

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen!

45 katlı tek bloktan oluşan Gökyüzü Bahçeleri Dikmen 175 daireden meydana geliyor. Proje Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor.

Kanlıca yalı davasında Ebru Gündeş'in dosyası ayrıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş'in, eşi Rıza Sarraf'la birlikte yargılandığı ve 3 yıl hapsinin istendiği davada mahkeme, Sarraf'ın ifadesinin alınmadığı ve Gündeş'in adil yargılanma hakkının ihlal edilmemesi amacıyla dava dosyasını ayırdı.

Yalı davasında Ebru Gündeş'in dava dosyası ayrıldı!

Ebru Gündeş'in, eşi Rıza Sarraf'la birlikte yargılandığı ve 3 yıl hapsinin istendiği davada mahkeme, Sarraf'ın ifadesinin alınmadığı ve Gündeş'in adil yargılanma hakkının ihlal edilmemesi amacıyla dava dosyasını ayırdı.

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi Ankara'nın en yeşil binası olma özelliği taşıyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Dikmen Vadisi 1. ve 2.etap imar planı askıda!

Ankara Dikmen Vadisi 1. ve 2. Etaplara ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Dikmen Vadisi 3.etap imar planı değişikliği askıda!

Ankara Dikmen Vadisi 3. Etapa ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Ebru Gündeş'ten yalı savunması!

Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla iş adamı Reza Zarrab, eşi Ebru Gündeş ve bu işleri yaptığı belirlenen Hakkı Süha Gökdemir'in 3'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi

Ebru Neval Dikmen Haberi

Ebru Neval Dikmen

Ev mobilyasında satın alma trendinin zamansız tasarımlara ve kişiselleştirilmiş mobilyalara doğru kaydığını belirten Tunaev Tasarım ve Ürün Yönetmeni Ebru Neval Dikmen ” Son dönemde özellikle klasik ve güncel formların sentezlendiği tasarımlar tüketicinin tercihi oluyor. Ayrıca tunaev olarak  farklı malzemelerin bir arada kullanarak, müşterilerimize renk, malzeme alternatifleri sunuyor olmamız bizi farklılaştırıyor. Örneğin müşterilerimiz yatak odası komodinini hem lake hem kaplama tercih edebiliyor, ayrıca cam, mermer/deri gibi malzeme alternatiflerinden dilediğini ekleyebiliyor.” dedi. 


Türkiye’nin önde gelen ofis ve ev mobilyası markası tunaev koleksiyonunda “zamansız” temasını yansıtan GO ürün grubu yalın, sıcak ve şık çizgisiyle öne çıkıyor. Tasarımcılar Gülşah Soyluer ve Onur Aygenç ’in tasarladığı ürün grubu, yemek odası, yatak odası ve kanepe grubundan...