19 / 04 / 2024

Ev mobilyasında klasik motifler ve güncel çizgiler birleşiyor!

Ev mobilyasında klasik motifler ve güncel çizgiler birleşiyor!

Son dönemde ev mobilyasında değişen trendler markaları klasik motiflerle güncel çizgilerin birleştiği tasarımlara yönlendiriyor. Yeni mobilya alımlarında tüketiciler, ahşap, deri, mermer ve metal malzemelerin bir arada kullanıldığı ürünleri tercih ediyor.



Ev mobilyasında satın alma trendinin zamansız tasarımlara ve kişiselleştirilmiş mobilyalara doğru kaydığını belirten Tunaev Tasarım ve Ürün Yönetmeni Ebru Neval Dikmen ” Son dönemde özellikle klasik ve güncel formların sentezlendiği tasarımlar tüketicinin tercihi oluyor. Ayrıca tunaev olarak  farklı malzemelerin bir arada kullanarak, müşterilerimize renk, malzeme alternatifleri sunuyor olmamız bizi farklılaştırıyor. Örneğin müşterilerimiz yatak odası komodinini hem lake hem kaplama tercih edebiliyor, ayrıca cam, mermer/deri gibi malzeme alternatiflerinden dilediğini ekleyebiliyor.” dedi. 


Türkiye’nin önde gelen ofis ve ev mobilyası markası tunaev koleksiyonunda “zamansız” temasını yansıtan GO ürün grubu yalın, sıcak ve şık çizgisiyle öne çıkıyor. Tasarımcılar Gülşah Soyluer ve Onur Aygenç ’in tasarladığı ürün grubu, yemek odası, yatak odası ve kanepe grubundan oluşuyor.


Geri Dön