29 / 03 / 2024

Ece Erken mimar

Ece Erken mimar

Ünlü sunucu Ece Erken mahkemelik olduğu mimara dava açtı. Mağduriyetinin giderilmesini isteyen Erken'in avukatı açıklamalarda bulundu.

Konut seçerken dikkat edilmesi gereken 3 nokta!

Mimar Osman Dağ, konut alıcılarının dikkat etmesi gereken noktalara değindi. İşte konut seçerken dikkat edilmesi gereken 3 nokta...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Ece Erken'den ev sahibine kira isyanı!

Ece Erken, kirasını isteyen ev sahibi ile yaptığı WhatsApp konuşmasını sosyal medya hesabından yayınladı. Kirasını isteyen ev sahibine koronavirüs var diyen Erken, "ödediğim paraya villada otururdum" diyerek isyan etti.

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

Ece Şenses kentsel haritalarını KOSGEB desteğiyle işe dönüştürdü!

Peyzaj Mimarı Ece Şenses de küçükken kurmayı hedeflediği firmasını KOSGEB desteğiyle açtı ve kentsel haritalarıyla ziyaretçilerin gezilerini kolaylaştırdı.

Ece Erken mimar Jale Barahya davasından beraat etti!

İstanbul'da mimar komşusu mimar Jale Barahya'ya sosyal medya üzerinden, hakaret ettiği iddiasıyla hakkında 15 bin liralık tazminat davası açılan Ece Erken beraat etti.

Ece Erken İstanbul'daki dairesini satıyor!

Sunucu Ece Erken, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yakalandı. Ece Erken İstanbul'daki dairesini satmaya karar verdiğini açıkladı.

Ece Erken’e mimar şoku! Banka hesabına haciz kondu!

İç mimar Jale Barahya tarafından açılan dava sonucunda mahkeme sunucu Ece Erken'i haksız bulunca, 40 yaşındaki sunucunun banka hesabına haciz konuldu.

Ece Erken mimar Jale Barahya'ya ateş püskürdü!

Sunucu Ece Erken evini dekore eden ve kendisini dolandırdığını iddia ettiği mimar Jale Barahya'ya adeta ateş püskürdü

Ece Erken, mimar Jale Barahya'ya hakaret ettiği için yargıda!

Ece Erken, evini dekore eden mimar Jale Barahya hakkında ‘Ben dolandırıldım, siz dolandırılmayın’ diye bir paylaşım yaptı. Mimarın şikayeti sonrasında Erken hakkında 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Ece Erken ve Jale Barahya davasında son durum!

Evinin dekorasyonunu yapan mimar komşusu Jale Barahya’nın 1 ay süreyle koruma kararı aldırdığı sunucu Ece Erken, mahkemenin bu kararına itiraz etmişti, Ece Erken’in itirazını mahkeme reddetti.

Jale Barahya Ece Erken’den korunmak için tedbir istedi!

Sunucu Ece Erken, evinin dekorasyonunu yapan mimar komşusu Jale Barahya ile mahkemelik oldu. Savcılığa şikayette bulunan ve hakarete uğradığı iddiasıyla 15 bin TL tazminat davası açan Jale Barahya, Ece Erken’den korunmak için tedbir istedi. 

Ece Erken mimar Haberi

Ece Erken mimar

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz aylarda mahkemelik olduğu mimara önceki gün temyiz davası açtı. Erken, mağduriyetinin giderilmesini istedi. 


Erken'in avukatı Ersoy Akdemir, konunun İç Mimarlar Odası'na da taşındığını ve davalık oldukları mimarın İç Mimarlar Odası'na kayıtlı olmadığını ve bunun hukuka aykırı olduğunu söyledi. Akdemir, "Bahsi geçen şahsın, mimarlar odasına kaydı olmadığı gibi ödenen bedellere ilişkin fatura kesmediği için kayıt dışı tahsilat yaparak vergi usulsüzlüğü yaptığı ortaya çıktı. Vergi dairesinde konu inceleniyor'' diye konuştu.


Yaşanan olayları özetleyen avukat, "Müvekkilim Ece Erken'e ait evin tadilat işlerine talip olan iç mimarlık şirketi, işin yapılmasından sonra fazladan ve fahiş düzeyde para talep etmişti. Davayla ilgili yaptığımız araştırmada hukuksuzluğun sadece fazladan talep edilen paradan ibaret olmadığı, ilgili iç mimarlık şirketinin farklı konularda da ciddi ihlaller içerisine...