24 / 04 / 2024

eczacıbaşı gayrimenkul konut kampanyaları

eczacıbaşı gayrimenkul konut kampanyaları

Ormanada Zekeriyaköy tarafından başlatılan 'Deneme Sürüşü' kampanyasıyla kirada oturulan ev 12 ay içinde satın alınmaya karar verilirse ödenen kira miktarı ve depozito ev fiyatından düşüyor.   

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, “Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?” konulu yazısını kaleme aldı.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Eczacıbaşı Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklandı!

Kaan Karasoy, Kanyon, Ormanada gibi projeleri hayata geçiren Eczacıbaşı Gayrimenkulun Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi ve Cendere Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında yer alan gayrimenkulleriyle ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Eczacıbaşı'nın Ormanada projesi reklamı sosyal medyanın konusu oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Ormanada projesi için yayınladığı ilan sosyal medyada günün en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Eczacıbaşı GYO Ormanada Evleri satış ofisi!

Ormanada Evleri Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Ormanada Zekeriyaköy satılık konut fiyatları 575 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Eczacıbaşı GYO Ormanada Evleri satış ofisi konut hakkında bilgi almaya yardımcı oluyor.

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada’da evi kirala, seversen al!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemini başlatıyor. Ormanada’da kendisini nasıl bir yaşam konsepti beklediğini deneyimleme imkanı buluyor...

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü! Ekrem Kara vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Ekrem Kara vefat etti. Ekrem Kara'nın vefatı üzerine Eczacıbaşı Yapı Gereçleri bir taziye mesajı yayınladı.

eczacıbaşı gayrimenkul konut kampanyaları Haberi

eczacıbaşı gayrimenkul konut kampanyaları

Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından inşa edilen Ormanada Evleri İstanbul Zekeriyaköy'de 220 dönüm arsa alanında konumlanıyor. Ormanada Zekariyaköy projesi 188 adet villa ve 15 farklı tip 85 adet sıra evlerden oluşuyor. Proje sakinlerine çeşitli sosyal imkanlar sunuyor.

Ormanada Evleri'nde daire sahiplerine pilates-fitness merkezi, buhar odası, masaj odaları, iki adet yüzme havuzu, biri kapanabilir iki adet tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet yolları, 25 dönümlük yeşil alan gibi olanaklar sunuluyor. 

'Deneme Sürüşü' kampanyasıyla ev almak almak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat. Kampanya dahilinde Ormanada'da kirada oturulan ev 12 ay için satın alınmaya karar verilirse toplam kira bedeli ve depozito ev fiyatından düşülüyor. Ayrıca projeden ev almak isteyenlere yüzde 10 KDV indirimi yapılıyor.

Tel: 0212 201 59 30

Web: