29 / 03 / 2024

Eczacıbaşı Gayrimenkul Zekeriyaköy Ormanada adres

Eczacıbaşı Gayrimenkul Zekeriyaköy Ormanada adres

Eczacıbaşı Gayrimenkul projesi olan Zekeriyaköy Ormanada teslim tarihi kapsamında yer alan dairelerden ilk etapta bulunanlar hemen ikinci etapta bulunanlar ise 2013 sonunda sahiplerine teslim edilecek

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ruhsatı alındı! 111 bağımsız bölüm geliyor! 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın yapı ruhsatını aldı. Yapı ruhsatı projede yer alan 52 adet konut ve 59 adet ticari üniteden oluşan toplam 111 adet bağımsız bölümü kapsıyor...

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO, Sarıyer Zekeriyaköy'deki arsasında yeni projesine başlıyor. Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesinin 3'üncü etabının yer teslimi yapıldı.

Baş Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Baş  tarafından kuruldu.

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zekeriyaköy'deki KÖY projesi için ÇED süreci başladı.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Türker Proje Gayrimenkul 2019 yılı için MGI Bağımsız Denetim'i seçti!

Türker Proje Gayrimenkul 2019 yılı hesap dönemi finansal raporlarının denetlenmesi için bağımsız denetim kuruluşu olarak MGI Bağımsız Denetim'i seçti...

İhlas Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyesini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Prof. Dr. Resul İzmirli'yi bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunacak...

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Komite görev dağılımı yeniden yapıldı...

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan istifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesinin yerine ilk Genel Kurul'da onaylanmak üzere İlhami Yazıcı'nın atanmasına karar verildi...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Zekeriyaköy Ormanada adres Haberi

Eczacıbaşı Gayrimenkul Zekeriyaköy Ormanada adres

Ormanada projesi, Zekeriyaköy'de Avrupa Yakası içinde inşa ediliyor. Zekeriyaköy Ormanada teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Zekeriyaköy Ormanada Evleri, Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından yükseliyor. Projenin toplam arsa alanı 220 bin metrekare olarak belirlendi. 


273 konuttan meydana gelen Eczacıbaşı Gayrimenkul Ormanada projesi kapsamında dairelerin alanları 150 metrekareden başlıyor ve 330 metrekareye kadar yükseliyor. 




188 adet 5 tip villanın bulunduğu proje kapsamında 81 adet 15 farklı tipte sıra ev yer alıyor. 


Zekeriyaköy Ormanada teslim tarihi kapsamında ilk etap teslimleri hemen yapılıyor. Zekeriyaköy Ormanada teslim tarihi kapsamında 2. etap sene sonunda teslim edilecek. 


Zekeriyaköy Ormanada Evleri kapsamında fitness center, yüzme havuzu, masaj odaları, pilates salonu, buhar odası...