25 / 04 / 2024

Eda Özen Mimarlık iletişim

Eda Özen Mimarlık iletişim

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eda Özen tarafından kuruldu.

Artur Drago Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artur Drago Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eda Kamış ve Tuba Demirboğa ortaklığında kuruldu.

Edsa Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Edsa Yapı Mimarlık Limited Şirketi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Eda Ekinci, Hüseyin Ekinci ve Samet Ekinci ortaklığında kuruldu.

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eda Özen tarafından kuruldu.

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Reza  Molk Araeı  Mustafa Özen tarafından kuruldu.

Anthro Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anthro Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Aydın ve Elda Karakoç ortaklığında kuruldu.

Meva Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meva Eda Özmen ve Uğur Saraç ortaklığında kuruldu.

Gzm Çelik Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Çelik Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özen tarafından kuruldu.

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer'de  10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Aylin Elbi Aşkın, Emine Eda Egeli, Ömer Şerif Egeli tarafından kuruldu.

Difdesign Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Difdesign Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Eda Ataytür tarafından kuruldu. 

Studıo Urun Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Urun Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Urun ve Eda Urun ortalığında kuruldu. 

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Baker tarafından kuruldu. 

Uzman Yapılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Yapılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selin Özen Başalioğlu, Fuat Başalioğlu ve Yavuz Karsavran imzasıyla 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eda Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eda Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nilgül Uzunalan imzasıyla kuruldu.

Eda Özen Mimarlık iletişim Haberi

Eda Özen Mimarlık iletişim

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eda Özen tarafından kuruldu.

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi konusu:
-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve Lisanslı Harita ve...