27 / 04 / 2024

Eda Taşpınar Çeşme ev

Eda Taşpınar Çeşme ev

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, İzmir Çeşme'de yer alan evini 19 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Altınbaş'ta pırlanta baget küpelere yüzde 45'e varan indirim! 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'ta pırlanta baget küpelere yüzde 45'e varan indirim yapıldı. Peki, Altınbaş'ta pırlanta baget küpe fiyatları kaç TL, ne kadar? Altınbaş'ta satılan pırlanta baget küpeler ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'ta pırlanta kolyelere yüzde 45'e varan indirim! 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'ta pırlanta kolyelere yüzde 45'e varan indirim uygulandı! Hemen faydalanın! Altınbaş'ta pırlanta kolye kaç TL? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'ta pırlanta bilekliklere yüzde 45'e varan indirim! 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'ta pırlanta bilekliklere yüzde 45'e varan indirim uygulandı! Hemen faydalanın! Altınbaş'ta pırlanta bileklik ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 55'e varan indirim! İşte Zen pırlanta beştaş yüzük 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Beştaş pırlanta yüzük almak isteyenler beştaş yüzüklerin fiyat listesini merak ediyor. Zen Pırlanta Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 55'e varan indirim yaptı. Peki Zen Pırlanta beştaş yüzük fiyatı ne kadar? İşte Zen Pırlanta beştaş yüzük 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Eda Taşpınar Çeşme'deki evini satışa çıkardı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, İzmir Çeşme'de yer alan evini 19 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı.

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

İzmir Çeşme'deki imar kararı değişikliği yargıya taşındı!

İzmir'e bağlı Çeşme Belediyesi'nin, bir marketler zincirinin kuracı olarak bulunduğu binayı yıkıp, yerine içinde otoparkın da bulunduğu belediye hizmet binası yapmak için imar planında değişiklik yaptı. Söz konusu değişiklik yapılan itirazlar nedeniyle yargıya gitti. 

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

Çeşme'de sit alanında inşa edilen taş bina yıkıldı!

Çeşme'de deniz kenarı ve Sit Alanı'na inşa edilen taş bina yıkıldı. Bina sahibi G.S.E'ye kararı gönderen belediye ekipleri, bir ay içerisinde karara uyulmaması üzerine iş makineleri aracılığıyla binanın yıkımını tamamladı.

Eda Taşpınar Çeşme ev Haberi

Eda Taşpınar Çeşme ev

Adı gözde tatil beldeleri Bodrum ve Çeşme'yle özdeşlesen sosyetik güzel  Eda Taşpınar aradığı mutluluğu Mikanos'ta bulmuş ve orada 400 bin Euro'ya ev almıştı.

Takvim'de yer alan habere göre, ünlü ikoncan İzmir Çeşme'de yer alan evini 19 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı.

Evin satışı için bir emlakçıyla anlaşmaya varan Eda Taşpınar, evinin değerini 19 milyon 800 bin lira şeklinde belirledi. Evin satışı için anlaştığı emlakçı, verdiği ilana "Burası Eda Taşpınar'ın kaldığı ev" notunu düştü.

İkoncan Eda Taşpınar'ın Çeşme Ilıca'da yer alan evinde 3 süit oda mevcut. Evin kullanım alanı ise 1400 metrekare...

Eda Taşpınar New York'ta daire satın...