29 / 03 / 2024

edirne Beğendik altgelir fiyat

edirne Beğendik altgelir fiyat

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir başvuru işlemleri 24 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 85 bin 401 TL'den başlıyor.

Suberta İnşaat Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Suberta İnşaat Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beykoz’da 640 bin TL sermaye bedeli ile Ata Beğendik tarafından açıldı.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Ev alırken dolandırılmayın!

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Bir inşaat firmasında bir daire beğendik, 150 bin TL peşin verdik, bunun 100 bin TL’si banka hesabına yattı. 50 bin TL’sini elden verdik, bir belge imzaladık. Paramızı bu firmadan alabilir miyiz?" sorusunu yanıtladı.

Siirt Beğendik Köprüsü çöktü!

Türkiye'nin en büyük konsol viyadüklü köprüsü olan ve yapımı tamamlanma aşamasına gelen Siirt Beğendik Köprüsü çöktü.

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu 2017!

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu stoklarında yer alan 3 konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu 2017 başvuru tarihleri...

TOKİ Edirne Keşan Beğendik 2017 başvuru!

TOKİ'nin Edirne Keşan Beğendik standart konut projesinde yer alan 1 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Edirne Keşan Beğendik 2017 başvuru tarihleri...

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu başvurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 456 konutluk Edirne Keşan Beyendik Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu başvurusu...

TOKİ Keşan Beğendik başvuruları Şubat 2017!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesinde yer alan 2 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte TOKİ Keşan Beğendik başvuruları Şubat 2017...

TOKİ Edirne Beğendik başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 456 konutluk Edirne Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stokta bulunan 3 adet konut mevcut hali ile; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

Edirne Keşan TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Keşan Beğendik 456 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet standart konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

edirne Beğendik altgelir fiyat Haberi

edirne Beğendik altgelir fiyat

TOKİ Edirne Keşan Konutları toplam 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldı.


Ödeme seçenekleri kapsamında proejde 180 ay vadelendirmede yüzde 12 peşinat sağlanırken, 240 ay vadede yüzde 20 peşinat uygulanıyor.


Ev fiyatlarının 85 bin 401 TL ile 82 bin 708 TL arasında değiştiği projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin Keşan şubesi aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir başvuru tarihleri 24 Ağustos ile 30 Eylül 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.


Satış duyurusu için