25 / 04 / 2024

efeler belediye hizmet binası

efeler belediye hizmet binası

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, şu an Efeler belediyesinin kullanmış olduğu hizmet binasının kamulaştırıldığını belirterek önümüzdeki günlerde binayı boşaltmaları istemesi durumunda sarı binanın yarısını isteyeceklerini söyledi

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

Gaziantep Şehitkamil'deki hizmet alanı ticaret konut alanı oldu!

Belediye Hizmet Alanı olarak belirlenen vatandaşa ait arazi, özel bir firmaya satılmasından 40 gün sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündemine '15 katlı ticaret konut alanı' imar değişikliği için getirildi.

Nuh'un Gemisi görünümlü Şırnak Belediye hizmet binası hizmete açıldı!

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Sivrihisar'ın eski belediye binası müze oldu!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun zaman belediye hizmet binası olarak kullanılan 60 senelik iki katlı yapı, iki yıl süren çalışmayla yenilendi ve müzeye dönüştürüldü.

Çeşme’ye yeni hizmet binası hamlesi!

Çakabey Kültür Merkezi’nin yer aldığı binanın Çeşme Belediye Hizmet Binası’na dönüştürülmesi için verilen önerge oybirliğiyle İmar ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısını belediye hizmet binasında gerçekleştirildi.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Didim Belediye binası icradan satışa çıkarıldı!

Önce ruhsat verip ardından ruhsatı iptal ederek mağdur edilen Nehirsan İnşaat’a zararlarının tazmini için ödemesi gereken 1 milyon 405 bin lirayı ödemeyen CHP’li belediyenin belediye hizmet binası icradan satılığa sunuldu. 

Bursa Belediye Hizmet Binası'nın inşaatı durduruldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde inşa edilen Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası'nın çalışmaları ihaleyi kazanan firma tarafından durduruldu. 

Bağcılar Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası yıl sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapımı bir yıl önce başlatılan Bağcılar Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı..

efeler belediye hizmet binası Haberi

efeler belediye hizmet binası

Aydın'da mal paylaşımda büyükşehir belediyesine bırakılan ardından yapılan düzenleme ile Efeler Belediyesi'nin de hak sahibi olduğu sarı bina krizi devam ediyor. 

YARISINI İSTERİZ 

Efeler Saklı Bahçede Mimar ve Mühendisler Odası başkanları ile bir araya gelen Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, şu an Efeler belediyesinin kullanmış olduğu hizmet binasının kamulaştırıldığmı belirterek önümüzdeki günlerde binayı boşaltmaları istemesi durumunda da şu an Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kullandığı sarı binanın yarısını isteyeceklerini söyledi. 


HABER Aydın'ın ve özelliklede Efeler ilçesinin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda Aydın'da yeteri kadar yeşil alanın olmadığını belirten Efeler Belediye başkanı Mesut Özakcan Aydın'da kişi başına 2 metrekare yeşil alan düşüyor dedi. Özakcan konuşmasına şöyle devam etti; " Aydın'da gerçekten yeteri kadar yeşil alana sahip değiliz içinde bulunduğumuz bu mekanı Efeler belediyesi olarak restore ederek Aydın...