23 / 04 / 2024

Efeler Konağı imza

Efeler Konağı imza

Aydın Efeler Belediyesi'nin hazırlayarak Güney Ege Kalkınma Ajansına (GEKA) sunduğu ve desteklenmeye uygun bulunan “Tarih, Efeler Konağı'nda Kültür Sanat ve Turizme Açılıyor projesinde imzalar atıldı

Serik Hükümet Konağı arsasının tapusu alındı!

Antalya Serik Kaymakamlığı Hükümet Konağı yapılması planlanan arsanın tapusu gerçekleşen imza töreniyle Serik Kaymakamlığı'na teslim edildi.

Antalya Serik'te hükümet konağı yapılacak arsanın devri yapıldı!

Antalya’nın Serik ilçesinde hükümet konağı yapılması planlanan arsanın devir işlemleri imza töreniyle gerçekleştirildi…

Aydın Efeler'deki Abalıoğlu Konağı restore ediliyor!

Efeler Belediyesi tarafından kamulaştırılarak kent turizmine kazandırılacak olan Abalıoğlu (Bosnalı) Konağı’nda restorasyon çalışmaları başladı.

Efeler Konağı için imzalar atıldı!

Aydın Efeler Belediyesi'nin hazırlayarak Güney Ege Kalkınma Ajansına (GEKA) sunduğu ve desteklenmeye uygun bulunan “Tarih, Efeler Konağı'nda Kültür Sanat ve Turizme Açılıyor projesinde imzalar atıldı

Efeler Konağı turizme açılıyor!

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenen "Tarih, Efeler Konağı'nda Kültür Sanat ve Turizme Açılıyor" projesi için Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata sözleşme imzaladı.

Aydın Efeler Konağı turizme açılacak!

Aydın'ın en değerli tarihi yapılarından Efeler Konağı, belediyenin hazırladığı projeyle turizme açılacak. Açılış Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteleniyor.

Aydın Efeler Konağı turizme kazandırılacak!

Aydın'ın en değerli tarihi yapılarından Efeler Konağı, belediyenin hazırladığı projeyle turizme açılacak.Efeler Konağı ve içinde üretilen el sanatları, Aydın'ın sembollerinin yer aldığı görseller sergilenecek.

Bakan Suat Kılıç’ın okuduğu okul köy konağı oluyor!

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın okuduğu Mimar Sinan Mahallesi'ndeki eski Halide Edip Adıvar İlkokulu'nu köy konağına çevireceklerini açıkladı....

Namlı Osmanlı Konağı, kültür turlarına ev sahipliği yapıyor!

Butik otel konseptinde hizmet verdiklerini belirten Namlı Osmanlı Konağı Genel Müdürü Büal Ayvaz, son dönemde bölgenin turistik açıdan önem kazandığını ve otel olarak kültür turlarına ev sahipliği yaptıklarını kaydetti.

Cevatpaşa Vali Konağı inşaat işi yaptırılacak!

Çanakkale İl Encümeni Başkanlığından bugünkü resmi gazetede yayınlanan ilana göre Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde 871 ada, 58 parselinde 2.092,87 metrekare üzerinde yer alan Vali Konağı inşaat işi yaptırılacak.

Tarihi Balıkesir Paşa Konağı basın müzesine dönüştürüldü!

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından hazırlanan proje kapsamında Basın Müzesi ve Medya Merkezi' ne dönüştürülen şehir merkezinde, âtıl durumdaki tarihî Paşa Konağı hizmete açıldı....

Kurna Köyü Konağı'nın açılışı gerçekleştirildi!

Pendik Belediyesi tarafından yaptırılan konağın açılışında konuşan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, köylerin mahalle statüsüne girmesiyle yetki sıkıntısının ortadan kalktığını ifade ederek, “Yatırımlarımız sürecek” dedi.

İztuzu Kumsalı'na yapılacak hastaneye karşı imza kampanyası başlatıldı!

Muğla İztuzu Koruma Platformu üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Deniz Kaplumbağaları Araştırma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) iş birliğinde, İztuzu Kumsalı'nda yapılması planlanan hastaneye karşı imza kampanyası başlattı.

Efeler Konağı imza Haberi

Efeler Konağı imza


Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Belediyesi tarafından hazırlanan ve GEKA tarafından desteklenmeye uygun bulunan "Tarih, Efeler Konağı'nda Kültür Sanat ve Turizme Açılıyor" projesi hakkında görüşmek ve sözleşme imzalamak için GEKA 'nın Denizli'deki merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ile GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata proje sözleşmesini imzaladı. 


GEKA tarafından 2015 yılı Alternatif Turizm Proje Teklif Çağrısı üzerine Efeler Belediyesi tarafından hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı'na (GEKA) teknik destek programı dahilinde sunduğu "TR32/15/TUR2/0030- Tarih, Efeler Konağı'nda Kültür Sanat ve Turizme Açılıyor" adlı projesi GEKA'dan destek almaya hak kazanmıştı. Efeler Belediyesi ve Aydın Valiliği ortaklığı ile tarihi yapıları restorasyon ve renovasyonla günümüze kazandırılmasının ilk çalışması olacak olan Efeler Konağı'nda yöresel ürünlerin, tarihi ve kültürel öğelerin turizme...