29 / 03 / 2024

Ege Denizi deprem haberleri

Ege Denizi deprem haberleri

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 10.06 sıralarında, merkez üssü Ege Denizi açıklarında 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin yerin 6 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi.

Ege Denizi'nde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD Deprem Dairesi Baskanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi'nden alınan bilgiye göre Ege Denizi'nde Gökçeada açıklarında saat 22.15 sıralarında 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremde can ve mal kaybı olmadı.

Ege'de 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 14.19'da Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı, 27,97 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Ege Denizi’nde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) edinilen bilgiye göre, merkez üssü Ege Denizi olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 12.13 derinlikte gerçekleştiği kaydedil

Ege Denizi’nde 4.2 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Gökçeada'ya 151 kilometre uzaklıktaki deprem, 12,13 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Ege Denizi'nde 4,0 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde saat 01.41'de 4,0 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı, 7,1 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Ege Denizi'nde 4,7 büyüklüğünde deprem!

Ege Denizi'nde, Gökçeada açıklarında 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 4,7 büyüklüğündeki deprem, saat 20.43'te kaydedildi.

Ege Denizi Oniki Adalar açıklarında 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 03.34'te Ege Denizi Oniki Adalar açıklarında 4,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi...

Ege Denizi'nde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı 8,8 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı' ndan ( AFAD ) yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 02.30'da Ege Denizi' nde 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi...

Ege Denizi'nde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ege Denizi açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çanakkale ile Gökçeada'da hissedilen sarsıntı, yerin 13,7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Ege Denizi'nde 4,0 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre, Ege Denizi' nde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Depremin, 15.4 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi.

Ünlü profesörden o bölge için yeni uyarı geldi: Deprem tehlikesi arttı!

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana deprem sonrası KTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş'tan çarpıcı bir uyarı geldi. Prof. Dr. Osman Bektaş açıklamasında Ege'de deprem tehlikesinin arttığını söyledi.

İzmir 4.4 büyüklüğünde sallandı, Naci Görür uyardı: Ege Denizi çok sayıda gerilmeli faylarla dolu! 

Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallanıyor. Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, geçtiğimiz gece Ege'de meydana gelen 4.4'lük depremi X sosyal medya hesabından değerlendirdi. İşte Görür'ün o açıklaması ve gelen yorumlar...

İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! Ege Denizi sallandı! SON DAKİKA!

İzmir'de sabah saat 08:19'da 5.1 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD verileri açıkladı. İşte son dakika haberi...

Son Dakika! Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Ege Denizi'nde Eğriboz Adası açıklarında 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan deprem Atina'da da hissedildiği kaydedildi. 

Prof. Dr. Naci Görür Ege Denizi'ndeki depremin ardından uyardı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında değerlendirmeler yaptı. Görür sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Depremin yeri ilginç. Deprem Kuzey Marmara çukurluğunda, yani KAF’ın kuzey kolu üzerinde" dedi. İşte ayrıntılar...

Marmara Denizi'nde 3 dakika arayla 2 deprem! Bakan Yerlikaya'dan son dakika deprem açıklaması!

Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 3 dakika arayla 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremlere ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi.

Son Dakika! Marmara Denizi'nde korkutan deprem! AFAD duyurdu: İstanbul'da hissedildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi bölgesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, birçok ilde hissedildi.

SON DAKİKA! Ege’de 3.5 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Ege Denizi’nde 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, 23.56’da Kuşadası Körfezi’nde yaşandı.

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika! Ege Denizi'nde 5,2 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde, Yunanistan'ın Eğriboz Adası yakınlarında 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem!

Özellikle son dönemlerde Türkiye’nin dört bir yanında irili ufaklı depremler olmaya devam ediyor. Kandili Rasathanesi ve AFAD ise meydana gelen depremleri anlık olarak kaydedip paylaşıyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilerine göre, Ege Denizi’nde 3.6 şiddetinde deprem oldu.

Son dakika deprem oldu! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi

AFAD, Ege Denizi'nde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte AFAD'dan yapılan o açıklama... 

Son Dakika! Ege'de korkutan deprem!

Son dakika deprem haberleri. AFAD merkez üssü Ege Denizi olan bir deprem olduğunu duyurdu. İşte AFAD'dan yapılan o açıklama...

Ege Denizi deprem haberleri Haberi

Ege Denizi deprem haberleri


Ege Denizi, sabah saatlerinde 4.5 şiddetinde bir depremle sallandı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 10.06 sıralarında, merkez üssü Ege Denizi açıklarında 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin yerin 6 kilometre derinliğinde meydana geldiği...