25 / 04 / 2024

Ege Koop Başkanı

Ege Koop Başkanı

Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, Menemen Seyrek'te 'Keyifli Yaşam Evleri' adı verilen ve yenilenebilir enerji ile çalışan evleri düzenlediği toplantı ile tanıttı.

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

Konut krizi kapıda!

Ege-Koop Başkanı, Hüseyin Aslan ülke genelinde konuta erişimde sorun yaşandığını dile getirerek önlem alınmazsa kriz yaşanacağını dile getirdi.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İzmir'de kaçak yapı oranı yüzde 65!

İzmir için dönüşüm çağrısı yapan Ege-Koop Başkanı Aslan, İzmir'de kaçak yapılaşma oranının yüzde 60-65 olduğunu söyledi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

İzmir, dönüşüm için zaman kaybetmemeli!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in kentsel dönüşüm için zaman kaybetmemesi gerektiğini kaydetti ve yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm bina yıkmak değil!

Alsancak Rotary Kulübü’nün konuğu olan Ege-Koop Başkanı Aslan, kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan konuşma yaptı.

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Ege-Koop'tan Manisa ve İzmir'e 2 yeni proje!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa ve İzmir'de yeni proje inşa edeceklerinin bilgisini verdi. Toplam yatırım bedelini 60 milyon TL olarak belirten Aslan "Hedef kitlemizi, orta ve alt gelir grubu oluşturuyor" dedi.

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

Ege Koop Başkanı Haberi

Ege Koop Başkanı

Türkiye'de ilk olan projeyle ev sahiplerinin tüm elektrik ihtiyaçlarını güneş enerjisiyle karşılayacaklarını, ürettikleri fazla enerjiyi de devlete satabileceklerini aktaran Aslan, "Yerel yönetimlerin, hükümetin bu tür yatırımları desteklemesi lazım. Bu sistemle adeta her evin çatısına küçük bir baraj kurmuş olduk. Hem cari açığın ve enerji bağımlılığının azalması, hem de sağlıklı yaşam için bu önemli bir adımdır" dedi. 'Kendi elektriğini kendi üreten' site konseptiyle bir yılda tamamlanacak projenin tanıtımını yapan Aslan, projeyi Deniz Dış Ticaret (DDT) İnşaat ve Smryna Solar Energy işbirliği yürüteceklerinin altını çizdi. Menemen Seyrek'te 20 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek projenin 20 milyon liraya mal olacağını ve 3 etapta 200 konutun yer aldığını anlatan Aslan, "Projede vatandaşlar 150 bin ile 180 bin lira arasında değişen fiyatlarla ev sahibi olabilecek....