23 / 04 / 2024

Ege Seramik iletişim

Ege Seramik iletişim

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. başarı ödüllerini aldı.

Ege Seramik sermayeye sahip olanları yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayeye sahip olanları yayınladı.

Ege Seramik yenileme yatırımları için teşvik belgesi aldı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik yenileme yatırımları için teşvik belgesi aldı.

Ege Seramik toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı.

Ege Seramik ticaret unvanını yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik ticaret unvanını yayınladı.İşte Ege Seramik ticaret unvanı...

Ege Seramik mali tablosunu yayınlandı!

Ege Seramik mali tablosunu yayınlandı. Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik mali tablosunu yayınlandı.

Ege Seramik Varna serisi mermer dokulu yüzeyi seramik ile buluşturdu!

Ege Seramik Varna serisi mermer dokulu yüzeyi seramik ile buluşturdu. Digital Tile teknolojisi ile hem duvar hem de sırlı granit olarak üretilen seri, Rona, Espanola ve mozaik dekorları ile döşeme alternatifi sunuyor.

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor!

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor. Geçtiğimiz günlerde Autumun Collection 2014 koleksiyonunu takipçilerinin ve müşterilerinin beğenisine sunan Ege Seramik, Elements serisi ile özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Ege Seramik, İtalya’da Türk seramiğini tanıttı!

Özgün tasarımları ve ileri teknoloji ile sektörde adından sıkça söz ettiren Ege Seramik, İtalya’nın Bologna şehrinde gerçekleştirilen Cersaie Fuarı’na katıldı.Ege Seramik, İtalya’da Türk seramiğini tanıttı.

Ege Seramik mali tablosunu yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. mali tablosunu yayınladı. Ege Seramik mali tablosu haberimizde bulunuyor.

Ege Seramik faaliyet raporunu yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik faliyet raporunu yayınladı. İşte Ege Seramik faaliyet raporu...

Ege Seramik finansal raporlarını yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik finansal raporlarını yayınladı. İşte Ege Seramik finansal raporları...

Ege Seramik, Facebook’ta!

Özgün tasarımları ve koleksiyonları ile seramik sektörünün trendlerini belirleyen Ege Seramik, resmi Facebook sayfası aracılığı ile takipçilerine şirketle ilgili tüm haberlere anında ulaşma fırsatı sağlayacak.

Ege Seramik, İSO 500'de yerini aldı!

ISO 500 listesi bugün açıklandı. Türk seramik sektörününe yön veren Ege Seramik, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’nun belirlendiği listede geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda yerini aldı.

Ege Seramik sırlı granit ürünleri yaz mevsimini karşılıyor!

Birbirinden farklı dokuları ve ürünleri ile ürün yelpazesini her geçen gün genişleten Ege Seramik havuz kenarlarına özel ürünlerini hedef kitlesi ile buluşturuyor. Ege Seramik sırlı granit ürünleri yaz mevsimini karşılıyor.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Ege Yakası Halkalı Evleri iletişim!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yükselen proje 378 adet daireden oluşuyor. Ege Yakası Halkalı Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim!

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Ege Yakası Sinpaş, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. İşte Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim bilgileri...

İzmir Bornova Green iletişim!

Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Bornova Green iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 (232) 388 08 91 olarak belirlendi.

Ankara Ege Vadisi iletişim!

Ankara Ege Vadisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları henüz netleşmeyen proje Sinpaş GYO imzası ile inşa edilecek.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi binası tamamlandı!

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin 47 yıllık özlemi yeni derslik binasının tamamlanması ile sona erdi. İletişim Fakültesi Yeni Derslik Binası'nın 1 Eylül tarihinde saat 13.30'da düzenlenecek törenle hizmete açılacağı duyuruldu.

Kartal Pega Rezidans iletişim!

Kartal Pega Rezidans iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplamda 200 daire, 28 home ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje Ege Yapı imzası taşıyor.

Ege Seramik iletişim Haberi

Ege Seramik iletişim

Ege Seramik tarafından yapılan açıklama şöyle;



Şirketimiz; 


-Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından; 2013 yılında İzmir Sanayi Odası Toprak ve Seramik Mamulleri Sanayi Meslek Grubunda "Üretimde Birinci", "Yatırımda Birinci", " İhracatta Birinci" ve" İstihdamda Birinci" derecede sağlanan başarı ve yaratılan marka ile 2013 yılında gerçekleştirilen üstün satış performansı nedeniyle başarı belgeleri ile,

-Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından Odaya kayıtlı firmalar arasında "Vergide Büyük Firma Üçüncü Derecede Başarı"  sağlaması nedeniyle plaketle, 

-İzmir Ticaret Odası tarafından,  2013 yılında en yüksek vergi ödeyerek ve döviz sağlayarak ülke ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı sıhhi tesisat ve seramik malzemeleri grubunda altın madalya ile ödüllendirilmiştir.


Kamuoyunun bilgilerine...