24 / 04 / 2024

Ege Seramik ürünleri

Ege Seramik ürünleri

Özgün tasarımları ve iddialı teknolojisi ile seramik sektörünün lider markalarından biri olan Ege Seramik 31 Mart-03 Nisan tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenecek olan MosBuild Fuarı’na katılıyor.

Ege Seramik Unicera Fuarı’nda boy gösterecek!

Seramik sektörünün lider markalarının bir araya geldiği Unicera Fuarı bu yıl 24-28 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Ege Seramik ile modern ve tarz sahibi mekanlar!

Ege Seramik ile modern ve tarz sahibi mekanlar oluşturabilirsiniz. Mekanlarınızda kullandığınız seramikler sizin tarzınızı ve zevkinizi yansıtır. Ege Seramik, modern tarzını yansıtmak isteyenlere Fiji serisini öneriyor.

Ege Seramik Autumn koleksiyonu uyumu kolay yakalıyor!

Ege Seramik Autumn koleksiyonu uyumu kolay yakalıyor. Autumn koleksiyonu ile mekanları baştan yaratan Ege Seramik, yaşam alanlarında diğer eşyalarla uyumu kolayca yakalamak isteyenler için Magma serisini öneriyor.

Ege Seramik Timber serisi evlere sıcak görünüm kazandırıyor!

Sonbahar – Kış sezonuna zengin ürün alternatifleri ile başlangıç yapan Ege Seramik, doğa kadar gerçek doğa kadar dayanıklı serileri ile dikkat de çekmeye devam ediyor.

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor!

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor. Geçtiğimiz günlerde Autumun Collection 2014 koleksiyonunu takipçilerinin ve müşterilerinin beğenisine sunan Ege Seramik, Elements serisi ile özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Ege Seramik, İtalya’da Türk seramiğini tanıttı!

Özgün tasarımları ve ileri teknoloji ile sektörde adından sıkça söz ettiren Ege Seramik, İtalya’nın Bologna şehrinde gerçekleştirilen Cersaie Fuarı’na katıldı.Ege Seramik, İtalya’da Türk seramiğini tanıttı.

Ege Seramik Drop serisi ile beğeni toplamaya devam ediyor!

Geniş ürün portföyü ile takipçilerine farklı seçenekler sunan Ege Seramik, yaşam alanlarını modern ve bir o kadar da şık olmasını isteyenler için Drop serisini öneriyor.

Ege Seramik, Facebook’ta!

Özgün tasarımları ve koleksiyonları ile seramik sektörünün trendlerini belirleyen Ege Seramik, resmi Facebook sayfası aracılığı ile takipçilerine şirketle ilgili tüm haberlere anında ulaşma fırsatı sağlayacak.

Ege Seramik’ten New York serisi mekanlara hareket kazandırıyor!

Yaratıcı ve özgün tasarımlarıyla sektörde adından sıkça söz ettiren Ege Seramik, sektör profesyonellerinin ve de müşterilerinin ilgisini Spring Collection 2014 koleksiyonu ile çekmeye devam ediyor.

Ege Seramik, İSO 500'de yerini aldı!

Seramik sektörünün önde gelen firmalarından Ege Seramik, bu alanda en zor ihracat pazarı olarak öne çıkan İsrail, ABD ve Kanada'da, yüksek kaliteli ürünleriyle söz sahibi olmayı başardı...

Ege Seramik Crown serisini takipçilerinin beğenisine sunuyor!

Doğa kadar gerçek doğa kadar dayanıklı serileri ve de özgün olduğu tasarımları ile Türk seramik sektörüne yön veren Ege Seramik, Crown serisini takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Ege Seramik, İSO 500'de yerini aldı!

ISO 500 listesi bugün açıklandı. Türk seramik sektörününe yön veren Ege Seramik, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’nun belirlendiği listede geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda yerini aldı.

Ege Seramik’ten Amazon serisi doğa kadar gerçek bir ortam sunuyor!

Ege Seramik, yaşam alanlarına doğal ve modern bir görünüm kazandırmak isteyenleri Amazon Serisi ile tanıştırmaya davet ediyor. Ege Seramik’ten Amazon serisi doğa kadar gerçek bir ortam sunuyor.

Ege Seramik, EBSO 2013 listesinde yer aldı!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) 2013 yılı üretimden satışlarına göre 30 milyon TL barajını aşan sanayi kuruluşlarının listesini açıkladı. Ege Seramik, EBSO 2013 listesinde yer aldı.

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Ege Seramik, dayanıklı ve şık çözümler sunuyor!

Dijital baskı teknolojisinin Türkiye’deki öncü şirketi Ege Seramik, ürün portföyündeki 40’ın üzerindeki ahşap desenli seri ile, mekanlarda dayanıklı ve şık çözümler sunuyor.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

Ege Seramik, Unicera Fuarı'nda dikkatleri üzerine toplayacak!

Ege Seramik, yıllardır Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenen Unicera Fuarında sergilediği yenilikler ile, sektörde adından söz ettiriyor. Bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek fuarda, yine bir dizi yenilikle kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.

Ege Seramik'ten KYBELE serisi!

Ege Seramik evlerinizi son moda tasarımlar ve göz alıcı en son teknolojiye sahip ürünler ile değiştirmeye devam ediyor.İtalya Cersaie fuarında kullanıcıların beğenisine sunulan KYBELE ile artık mekânlar daha sade, daha şık.

Ege Seramik yeni serisiyle beğenileri topladı!

Ege Seramik’in ilk olarak Dünyaca ünlü seramik fuarı olan Cersaie Fuar’ında görücüye çıkardığı ahşabın yeni anlamını yansıtan ürünü ENYGMA beğeni topladı.

Ege Seramik CERSAIE Fuarı’na katıldı!

Dünya seramik sektörünün en önemli fuarlarından CERSAIE Fuar’ı, İtalya’nın Bologna kentinde 28 Eylül - 02 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Ege Seramik ve son teknoloji ürünleri, övgüler alarak Türkiye’ye geri döndü.

Ege Seramik ürünleri Haberi

Ege Seramik ürünleri

İhracata yönelik yatırımlarına ve tanıtımlarına MosBuild Fuarı ile devam eden Ege Seramik, katılacağı fuardafarklı dokulara sahip Alviano, Gio, Brisa, Magma, Myra-Beverly, Costa ve Santiago serilerini tanıtacak.



Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstri fuarlarından biri olma özelliğine sahip MosBuild’ekatılımlarıyla ilgili görüşlerini aktaran Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller; ‘’  Rusya pazarı Türk seramik sektörü için önemli bir pazar. Son dönemde ihracata yönelik faaliyetlerimiz son hız devam ediyor.MosBuild Fuarı Rusya pazarına ulaşmamızın dışında coğrafyadaki diğer ülkelere de ulaşmamız için önemli bir fuar organizasyonu. Ege Seramik olarak Türk seramik sektörünün gelişimine farklı ülkelerdekatılacağımız fuarlarlakatkıda bulunmaya devam edeceğiz.’’...