25 / 04 / 2024

Ege Seramik yatırımcı ilişkileri bölümü

Ege Seramik yatırımcı ilişkileri bölümü

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 6 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak 2013 yılı olağan genel kuruluna ilişkin bilgilendirme dökümanların internet adresinde yayınlandığını duyurdu. Konu ile ilgili açıklama şöyle...

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Sudan'daki tarım arazileri İzmirli yatırımcılara açılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı, NTV ve Özgencil Grup iş birliğiyle ikincisi düzenlenen Ege Ekonomik Forum'unda konuştu. Pakdemirli, Sudan'daki tarım arazilerinin İzmirli yatırımcılara açılacağını söyledi.

EGİAD yatırımcıları İzmir'e çekiyor!

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), İzmir'e yabancı ve yerli yatırımcıları çekmek için harekete geçti. EGİAD tarafından yatırım toplantısı gerçekleşti.

Yabancı gayrimenkul yatırımcısı teşvikleri kaçırmak istemiyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, hükümetin yaptığı ciddi teşvikleri yabancı yatırımcıların kaçırmak istemediğini söyledi.

Ege ve Akdeniz, yabancı yatırımcının ilgi odağı haline geldi!

TeamEra seminerleri İzmir, Ankara, Antalya ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Gayrimenkul uzmanı Kostas Bakas, Akdeniz ve Ege Bölgesi’nin yabancı yatırımcıların ilgi odağında olduğunu söyledi

Türkiye yabancı yatırımcı için daha da cazip hale gelecek!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, "Belirlenen şartlara göre yatırım yapan veya mevduat tutan yabancılara verilecek vatandaşlık hakkı ile birlikte ülkemiz yabancı yatırımcı için daha da cazip hale gelecek." dedi .

İzmir yabancı yatırımcılar için oldukça avantajlı!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, ''İzmir konumu ve verilen teşvikler nedeniyle yabancı yatırımcılar için oldukça avantajlı bir kent''dedi.

Gayrimenkul sertifikası yatırımcılar için önemli bir model olacak!

Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı’nın görüşünü ifade etti. Kabadayı,"Uygulamaya koyulacak olan gayrimenkul sertifikası kurumsal ve bireysel yatırımcılar için önemli bir model olacaktır. " dedi.

Melek Yatırımcılar Güney Ege'de buluştu!

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen "Melek Yatırımcılar Güney Ege'de" Projesi kapsamında Pamukkale Teknokent Konferans Salonu'nda bir seminer düzenlendi...

Yabancı yatırımcı yeniden Türkiye'ye yönelecek!

EGE Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, 'Siyasi belirsizliğin ortadan kalkmasıyla yabancı yatırımcı da tekrar ülkemize yönelecektir" diye konuştu.

RES yatırımcıları Ege Bölgesi'ni tercih etti!

Türkiye'de 2005 yılında yürürlüğe giren Yenilenebilir Enerji Kanunu'ndan sonra sektör yatırımları hızlanırken, dağları denize dik uzandığı için önemli rüzgar koridorlarına sahip olan Ege Bölgesi, RES yatırımcılarının ilgisini çekti.

Termal turizm yatırımcı bulamıyor!

Kaplıcalar yönünden zengin yerlerin yatırımcı bulma konusunda zorluk çekiyor. Konu ile ilgili Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet İşler görüşlerini bildirdi...

EGOD kapılarını Alman yatırımcılara açacak!

Egeli otomotiv yan sanayicilerini çatısı altında toplayan Ege Otomotiv Derneği (EGOD), üyelerini Alman yatırımcılarla bir araya getirecek. EGOD, bu yıl da üyeleri ile Bremenli yatırımcılar arasındaki ikili görüşmeleri sağlayacak.

Ege Seramik yatırımcı ilişkileri bölümü Haberi

Ege Seramik yatırımcı ilişkileri bölümü


Ege Seramik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 06/05/2014 tarihinde yapılacak 2013 yılı Olağan Genel Kurulu'na ilişkin bilgilendirme dökümanları, www.egeseramik.com internet sitemizde "Yatırımcı İlişkileri" bölümünde yer alan "2013 Genel Kurul Duyuru ve Dokümanları" altında, Elektronik Genel Kurul Sistemi (e-GKS)'nde ve Merkezi Kayıt Kuruluşu e-ŞİRKET portalında pay sahiplerimizin bilgi ve incelemelerine sunulmuştur.


Kamuoyunun bilgilerine...