20 / 04 / 2024

Egepen Deceuninck legend serisi

Egepen Deceuninck legend serisi

Egepen Deceuninck’in yeni serisi Legend, en zorlu hava koşullarında bile pencere ve kapılarda mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlıyor. Legend Serisi, 14 farklı renk seçeneği ile mekânların mimarisi ve dekorasyonuyla uyum içinde olmasını sağlıyor.

Yuki Legend 50 fiyatları ne kadar? İşte Yuki Legend 50 28 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yeni bir scooter sahibi olmak isteyenler Yuki Legend 50 fiyatlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki Yuki Legend 50 fiyatları ne kadar? İşte Yuki Legend 50 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Legend Teleferik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Legend Teleferik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Nasif tarafından kuruldu.

Beykoz Legend Otel'in akıbeti ne olacak?

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan Legend Otel için mahkeme süreci devam ediliyor. Yılan hikayesine dönen otel hakkında henüz bir karar verilmedi.

John Legend ve Chrissy Teigen Beverly Hills'teki evlerini 24 milyon dolara satıyor!

Gösteri dünyasının ünlü çifti John Legend ve Chrissy Teigen, Beverly Hills'teki evlerini satışa çıkardı. Ünlü çift geniş evleri için 24 milyon dolar istiyor.

Legend Life Konutları geliyor! Yeni proje!

Legend Life projesi, Ankara Mamak'ta Yükselen Koleji Eğitim A.Ş. imzası ile inşa ediliyor. Proje, 240 konut ve 66 ticari alandan meydana geliyor..

Legend Holıdays Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Legend Holıdays Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Nassıf tarafından kuruldu. 

Riva Legend Otel'in arsası yeniden satışa çıkıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Beykoz İlçesi, Çayağzı (Riva) Mahallesi'ndeki Legend Hotel Riva'nın arsasını satışa çıkarıyor. Otelin işletmesini ise 49 yıllığına veriyor...

John Legend'ın 14 milyon dolarlık evi!

Bir zamanlar ünlü yıldız Rihanna’ya ait olan, modern çizgilerle taçlandırılmış lüks mesken; 2016 yılından bu yana John Legend ve eşi Chrissy Teigen’ı ağırlıyor. 

John Legend ve Chrissy Teigen 42 milyon TL'ye ev aldı!

John Legend ve Chrissy Teigen New York'ta yeni ev satın aldı. Çiftin yeni evinde, üç yatak odası yer alıyor...

Riva Legend Otel'in arsası satılıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Riva'nın en değerli arazisini satışa çıkarıyor. 186 odalı turizm işletmesi bulunun arazi için teklifler Temmuz ayının 24’üne kadar alınacak.

Egepen Deceuninck'ten 200 milyon TL’lik fabrika yatırımı!

Toplamda 1.200 kişiye istihdam sağlayan Egepen Deceuninck, 2017'de hedef büyüttü. Şirket 200 milyon TL yatırımla yeni fabrika yatırımına girdi.

Egepen Deceuninck tasarımlarıyla fark yaratıyor!

Egepen Deceuninck’in geliştirdiği ürünler, ses ve ısı yalıtımında üstün bir performans sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda estetik tasarımları, mekanlara uyumları ve çevreci olmalarıyla fark yaratıyor.

Egepen Deceuninck ile sineklere karşı savaş açın!

Türkiye’nin öncü PVC üreticilerinden Egepen Deceuninck’in her çeşit doğrama üzerine rahatça monte edilebilen sineklikleri, yaz aylarında sineklere karşı tam savunma sağlarken, mekânların sağlıklı havalandırılmasına da imkân tanıyor.

Egepen Deceuninck legend serisi Haberi

Egepen Deceuninck legend serisi

Türkiye’nin öncü PVC profil üreticilerinden Egepen Deceuninck’in yeni serisi Legend,  en zorlu hava koşullarında bile pencere ve kapılarda mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlıyor.  Minimum bakım ile yüksek ısı yalıtımı sunan Legend Serisi, doğadan esinlendiği 14 farklı renk seçeneği ile mekânların mimarisi ve dekorasyonuyla uyum içinde olmasını sağlıyor.


Sert geçen kışlar için kapı ve pencerelerde ısı yalıtımından maksimum fayda sağlamak gerekiyor. Önceliğini her zaman yalıtım ve konfora veren Egepen Deceuninck, mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlayan Legend Serisi ile hem mekânınızın dekorasyonuna uyum sağlıyor hem de dayanıklı yapısıyla uzun yıllar kullanım imkânı sunuyor. 


Yüksek performans kriterleri göz önünde bulundurularak üretilen Legend Serisi 80 mm genişliği, 6 odacıklı yapısı ve 3 contalı 3’lü cam uygulaması ile mükemmel yalıtım, maksimum akustik ve emniyet...