29 / 03 / 2024

Egepen Deceuninck pvc profil

Egepen Deceuninck pvc profil

Egepen Deceuninck, kurşun içermeyen ürünleri ile yüzde 100 geri dönüşümlü ve çevreye duyarlı ürünler üretiyor. Egepen Deceuninck, çevre ve insan sağlığına yönelik geliştirdiği ürünlerle sektörde bir adım daha öne çıkıyor.

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Pimapenlere yaz-kış ayarı nasıl yapılır? 

PVC pencerelerin yaz-kış ayarları sayesinde evinizi soğuk havalarda daha iyi yalıtabilir ve enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Yaz ve kış aylarında pimapenlere ayar yapılarak daha konforlu bir iç mekan oluşturulabilir. İşte yaz ve kış aylarında PVC ayarlaması hakkında önemli ipuçları haberin devamı

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Şahin ve Mehmet Mustafa Güngör ortaklığında kuruldu.

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi Pendik'te Hüseyin Güder tarafından kuruldu.

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedel ile Murathan Baş tarafından kuruldu.

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından açıldı.

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çilem Köksal Sürer tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Bursa'da 700 yıllık Alaeddin Bey Cami’nin restorasyonu tartışma yarattı! 

1326’da Bursa'da inşa edilen Alaeddin Bey Camii’nde 2 yıl önce yapılan restorasyon, krize neden oldu. Parlak led aydınlatma sistemleri takılan, girişi PVC doğramalarla kapatılan camiye takılan bakır kapı kebapçı kapısını benzetildi.

Araf Restorasyon PVC Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araf Restorasyon PVC Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çat tarafından kuruldu.

Egepen Deceuninck pvc profil Haberi

Egepen Deceuninck pvc profil

Türkiye’nin öncü PVC profil üreticilerinden Egepen Deceuninck, kurşun içermeyen ürünleri ile yüzde 100 geri dönüşümlü ve çevreye duyarlı ürünler üretiyor. Daha yaşanabilir bir dünya için önemli yatırımlar yapan Egepen Deceuninck, çevre ve insan sağlığına yönelik geliştirdiği ürünlerle sektörde bir adım daha öne çıkıyor


Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için çevreye duyarlı üretim gerçekleştirmek ve bu yönde çalışmalar yapmak sürdürülebilir bir yaşam için oldukça önemli.  Günümüz şartlarında pek çok zararlı maddeye maruz kaldığımız bugünlerde, PVC profil imalatında belli kriterler göz önünde bulunduruluyor. Tek başına kullanılabilen bir hammadde olmayan PVC, endüstriyel katkı malzemeleriyle birlikte kullanıma hazır hale getiriliyor. 


2015 yılında Avrupa ülkelerinin tamamlamakla yükümlü olduğu çalışmaları, insan ve çevreye olan duyarlılığı nedeniyle kısa bir sürede tamamlayan Egepen Deceuninck, çocuklar için daha yaşanabilir...