29 / 03 / 2024

Eıcı Enerji Teknolojileri iletişim

Eıcı Enerji Teknolojileri iletişim

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamara Rud ve Ruhan Konsol ortaklığında kuruldu. 

Tanrıdağ Enerji Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıdağ Enerji Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yazıcıoğlu tarafından kuruldu.

Üstün sürüş özellikleri ile donatılmış Kia Sorento uygun fiyatlarla bayilerde

Kia Sorento, sürücü asistanı teknolojileri ve diğer güvenlik özellikleri ile donatılmıştır. Bunlar arasında çarpışma önleme sistemi, şerit takip asistanı, akıllı hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi ve diğer özellikler yer alır. Peki Kia Sorento 09 Mayıs 2023 fiyat listesi

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı 'nda Oliz'e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı, geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. 

10 yıl motor garantili Bosch 9 Kg Çamaşır Makinesi indirimde! Bu fırsat kaçmaz! 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Çamaşır makinesini değiştirmek isteyenler, Bosch WGA142X1TR C Enerji 9 Kg Çamaşır Makinesi internete özel yüzde 12 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün bu sitede ne kadara satılıyor? 

Bosch Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 devir ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

BOSCH WGA142X1TR C Enerji Sınıfı 9kg 1200 Çamaşır Makinesi, 13 farklı yıkama programı ve çamaşırları yıkarken zarar vermeyen iç tasarımı ile kusursuz temizlik performansı ortaya koyuyor.

İşte korkunç veriler! Deprem kaç atom bombasına eşit enerji çıkardı, bölge toplamda ne kadar süre sallandı?

Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan iki büyük deprem felaketinde yitirilen can sayısı artıyor. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden ve yaralılarla ilgili son bilançoya göre, ölü sayısı 20 bin 665 olurken, yaralı sayısı ise 80 bini aştı. Diğer yandan AFAD, yaptığı açıklamadı depremin ne denli korku

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

En ucuz E.C.A. klima bu adreste! 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sonbahar kendini hissettirmeye başlarken, kombi alışverişi tekrar gündemde. En popüler kombilerin başını çeken E.C.A. Proteus Premix'i bulabileceğiniz en ucuz beş adresi derledik. 

Dizel Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizel Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Necdet Elmas tarafından kuruldu.

Ekobil Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekobil Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şemseddi Bilkay, Mehmet Tuğberk Balarası ve mehmet Nejat Balarısı ortaklığında kuruldu.

Doğalgaz faturaları nasıl azaltılır?

Türkiye yeni yıla enerji fiyatlarındaki artışla girdi.  İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, 1 Ocak 2020 tarihi itibari ile yürürlüğe giren Enerji Kimlik Belgesi (EKB) zorunluluğunun orta vadede binalarda enerji tasarrufu sağlanması hususunda ciddi bir katkı sağlayacağını söyledi. 

Letech Enerji Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Letech Enerji Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Ercan tarafından kuruldu.

Türkiye’deki binalar çevre dostu şekilde inşa edilmeli!

Levent Gökçe, binalarda enerji verimliliğinin, çevresel sorunlarla mücadelede etkin uygulama olduğunu söyledi ve AB’de 2019'dan beri yeni kamu binalarının hepsinin neredeyse sıfır enerjili şekilde yapıldığını belirterek "Türkiye’de öncelikli hedefimiz bu konu olmalı" dedi...

Eıcı Enerji Teknolojileri iletişim Haberi

Eıcı Enerji Teknolojileri iletişim

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamara Rud ve Ruhan Konsol ortaklığında kuruldu. 

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1)Şirket yenilenebilir enerji kaynaklarından veya diğerlerinden elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Acarlar Mah.38 Sk.Acarkent Sit.B399 Apt.No:5/1...